Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Gwałty podczas konfliktów

Polecane posty

Gość gość

Wiemy że bolszewicy masowo gwałcili Polki. Czy teraz separatyści dokonują gwałtów na Ukrainkach i innych kobietach. Media milczą.

Gość gość
Jak chcesz sobie zwalić to zrob to przy p****lu, a nie przy wyobrazaniu sobie jak Ruski gwalca ofiary wojny :O zboczencu :O

Gość gość
Ja często sobie wyobrażam jak ruski żołnierz w ładnym mundurze przychodzi i zaspokaja na mnie swoje dzikie żądze.

Gość gość
Właśnie że temat jest poważny ,miałam babcie która opowiadała o tych aktach brutalności. Została zgwałcona podczas wojny polsko-bolszewickiej i podczas 2 wojny światowej. To okropne co musiały znośić kobiety.

Gość gość
A dlaczego nie zapytasz, czy bojownicy z "prawego sektora" nie gwalca kobiet separatystow ?

Gość gość
Chodzi mi o to że te tematy są pomijane , kobiety cierpią a faceci później są dumni ze swojej historii.

Niestety gwałty są nieuchronne podczas konfliktów. Wojna nie oszczędza mężczyzn, kobiet ani dzieci. Módlmy się o pokój, bo w czasie wojny nikt nie jest sobą.

Gość gość
Ci co przezyli, przeszli przez smierc i ogien, maja wystarczajace powody do dumy. Nie musza chwalic sie gwalceniem kobiet.

Gość gość
Bolszewicy w ten sposób chcieli zhańbić naszą ojczyznę. Gwałt= możliwa ciąża= zamiast Polaka rodzi się rusek

Gość gość
Nie zapominajcie że wsród zolniezy są tez homo albo bisesualni kórym wszystko jedno i nie tylko kobiety gwałca bo i zbiorowo mężczyzn także

Gość gość
Patrząc na naszą historię to dobrze że nie napadali nas murzyni bo teraz byśmy byli czarni.

Gość gość
Sądziłam że potraktujecie temat poważnie. Co do gwałtów na facetach to monte cassino to dobry przykład co marokańczycy w armii francuskiej wyprawiali.

Gość gość
Prawda nie chciałabym być czarna.

Gość gość
Moja babci podczas wojny p-b miała kilkanaście lat!

Gość gość
nie wiem co wojna robi z czlowieka ale tego przydku chyba nie da sie usprawiedliwic.mam kolezanke z Serbii,tam byla woja,po wojnie zgw(alc/il ja jej wlasny brat.pozniej sie tlumaczyl trauma z wojny:O

Gość gość
a w Postaniu Warszawskim ile było gwałtów w tym zbiorowych na mieszkankach W-wy gwałcili je zbiorowo na oczach rodzin, sąsiadów ale k***a bohaterów trzeba czcić g*****e facetów a kobiety mogły cierpieć i się o tym nie mówi tylko wychwala bohaterstwo postańców za których te kobiety przelały własną krew !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość gość
Właśnie o to chodzi ,zostawili swoje kobiety na pastwę losu a teraz zbierają laury że tacy odważni i w ogóle.

Gość gość
Uprzejmie informuję Kupę Powiatowego, że mojej babci nikt nie zgwałcił.

Gość gość
Kobita to zdobycz wojenna i wyposzczony sałdat kozysta z tego prawa.

Gość gość
W filmie Róża pokazane jest to dobitnie, sam słyszałem opowieści starszych jak bolszewicy gwałcili Polskie kobiety, to w głowie się nie mieści.

Gość gość
Zakładając temat sądziłam że jako kobiety poruszy was to trochę bo mnie to przeraża.

Gość gość
niesamowicie tępe jesteście. :O popierajcie dalej lewactwo i dżenderactwo, to ciekawym kto was obroni przed dzikusem, który będzie gwałcił każdą od 8go roku życia wzwyż. wasze "policjantki" i "żołnierki"? :D (uh - te to dopiero będą miały przesrane) a może chloptasie w rurkach, których się uczy, ze nie wolno się bić??? tępe c****a :O

Gość gość
Tak jak do tej pory faceci bronili swoich kobiet? Dziękuję za taką Polskę.

Gość gość
Sam będę g****il swoje upatrzone kobitki które by nie dały gdyby nie konflikt przystawie nóż do gardła i w******* jak najwięcej czekam na wojne

Gość gość
Najlepsze g***ty to jak pedaly wsadza kabaczka oblesnemu koniotrzepowi.

Gość gość
w ogóle przemoc jest obrzydliwa. Tak samo mnie poruszyło jak pokazywali poniżanie tych całych cyborgów. Człowiek jest dziwną istotą, która łatwo w warunkach zwycięzca-przegrany staje się potworem. Chcę wierzyć że tylko niektórzy tak postępują. Przecież co się działo na Bałkanach? To było bardzo niedawno. Niby cywilizowany świat a tam to się dopiero działo!

Gość gość
Fakt, strach pomysleć kto będzie bronił ojczyzny skoro "faceci" w rurkach snują sie po ulicach, uczyć nie, ćwiczyć na wf tez nie, do wojska juz nie trzeba, włoski koniecznie na gumę, grzyweczka opadająca na bok, nowiutki smartfon, bić sie nie bedą bo przeciez trzeba rozmawiać itd a prawda jest taka ze sami sie pozbawiamy możliwości obrony przez takie wychowanie. Facet do wojska, na wf samoobrona koniecznie itd