Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Niscy faceci wyglądają komicznie.

Polecane posty

Gość gość

Prawda ? Krótkie nóżki, drobne ciałko, duży łeb jak u kosmity, nieproporcjonalny do reszty, male rączki, małe stópki...

Gość gość
jak stana na portfelach robia sie automatycznie wyzsi, a co do lba to akurat kwestia mocno dyskusyjna od genow zalezy :classic_cool:

Gość gość
wyglądają tak jak niskie baby ale mogą być fajni oczywiście i też miewają powodzenie ,pisząc tak pokazujesz tylko swoje kompleksy

Gość gość
Prawda, kiedyś się umówiłam w ciemno/poprosił mnie kolega, że jego kumpel się podkochuje we mnie i zaprasza do kina/ i przyszedł krasnoludek ;-) miły był, ale malutki ;-) nie podobają mi się niscy mężczyźni, niepoważnie jakoś się prezentują, więc nie umiem ich traktować poważnie.

Gość gość
niski pasuje do niskiej

Gość gość
To dziwne, bo ja jestem wysoki, ponad 180, a stopy i dłonie i tak mam drobne. To się chyba nie przekłada.

Gość gość
oj nie przekłada się, na inne rozmiary też niekoniecznie, akurat najniższy z facetów z którym byłam miał największego i najlepiej potrafił nim działaś. Nie zamieniłabym tego co umiał na dodatkowe centymetry wzrostu

Gość gość
A ja msm 170 a stopy i dlonie ogromne, i nie tylko to mam ogromne :P Na szczęście podobają mi się drobne ale z kobiecymi kształtami kobiety wiec nie mam problemów z tym..

Gość gość
Jaki cel ma ten temat? Obrazić i upokorzyć.. tylko tyle?

Gość gość
no ja też właśnie straciłam głowę dla niskiego i co najlepsze nie było między nami seksu .. a ja mam spore powodzenie i zrywa do mnie wielu przystojniaków...a ja ich nie chce tylko jego. jest taki pewny siebie...bawi się mną a ja głupia nie umiem dac sobie z nim spokoju...:((