Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam 26 lat i jestem zmuszona spędzać wolny czas w domu

Polecane posty

Gość gość

w samotności. Nie mam z kim wychodzić (no dobra, czasami wychodzę z kilkoma osobami, ale rzadko, stanowczo za rzadko) niewiele znaczę dla innych, nie mam chłopaka, choć nie jestem brzydka. Nie ma ludzi, którzy byliby podobni do mnie, rozumieliby mój świat, przy których mogłabym pokazać ukryty we mnie temperament. Częściej spotykam tych, którzy mnie tłamszą i nie rozumieją.

Gość gość
A jaki masz charakter, że nikt Cię nie rozumie

Gość gość
Jestem trochę nieśmiała, ale miła dla innych. Niestety nigdy nie byłam specjalnie lubiana mimo tego.

Gość gość
ja jestem lubiana i niezmiernie się cieszę gdy wyłączę telefon i mam spokój w domu

Gość gość
To idealnie pasuje do opisu mojej sytuacji. Skąd jesteś?

Gość gość
masz 26 lat i sama wymyslasz dyrdymaly na swoj temat kto cie zmusza ? chyba sama siebie zmuszasz zmien myslenie

Gość gość
A kogo to obchodzi to zostaniesz starą panną.

Gość girl_in_black89
Mam tak samo, po studiach wyjechałam, zaczęłam pracę, podyplomówkę, mieszkam ze znajomą i 3 innymi osobami, ktoś mógłby pomyśleć, że jak w akademiku... tak naprawdę każdy żyje własnym życiem. Koleżanka się ogarnęła, ma faceta, znajomych, a ja nadal sama. Myślałam, że na nowych studiach poznam jakichś fajnych ludzi, ale niestety, każdy odbębni swoje i do domu.

Gość gość
fajni ludzie poznaja fajnych ludzi znudzeni pozostaja znudzeni i samotni

Gość gość
"fajni ludzie" to pojęcie względne

Gość gość
Jak to jesteś zmuszona? A kto ci broni wyjść z domu? Iść do kina, muzeum, pubu, do parku na spacer... siedząc w domu nikogo nie poznasz, chociaż przez internet staraj się zawierać nowe znajomości, bo zdziczejesz niedługo.

napisz skąd jestes może nawet tu poznasz kogoś kto sie nudzi i poszedłby do np. kina :)

Gość girl_in_black89
tak, można wychodzić samotnie do kina, klubu, teatru, na wystawę, gdziekolwiek, ale po pewnym czasie ma się po prostu tego dość

Gość gość
Ale to jedyny sposób aby kogoś poznać, zamykając się w 4 ścianach nie zmienisz swojego życia, ja swoją dziewczynę poznałem w parku przypadkiem, siedziała sama, ja też sam, więc podszedłem i zaczęliśmy gadać, wcześniej jeżdżąc na rowerku poznałem inną rowerzystkę i zaprzyjaźniliśmy się na jakiś czas. Trzeba wyjść do ludzi, chcieć kogoś poznać.

Gość Ezoteryczka
ezoteryczka_isaura - Tarot, wróżby,rytuały http://rytualymilosne.jimdo.com/ isaura666@buziaczek.pl Jeżeli pragniesz wyeliminować: - strach, niepewność - nerwice, stany depresyjne - problemy przekraczające możliwości organizmu - niewytłumaczalne przeszkody życiowe - aby czuć się bezpiecznie - łapać okazje -żeby życie układało się po twojej myśłi - by przyciągnąć odpowiednią pracę , wlaściwego partnera, pieniądze ,zdrowie - problemy przekraczające możliwości organizmu - uzdrowienić chorób fizycznych - pozbyć się niewytłumaczalne przeszkod życiowych - Uwolnić się od pecha, który ciągle Ci towarzyszy - Twoje Negatywne wspomnienia odejdą w zapomnienie - Jeżeli rzucił ktoś na Ciebie zły urok Uwolnisz się od niego! -uwolnienie od blokad: finansowych, seksualnych, kariery, miłości, komunikacji, - Chciałbyś poczuć się zdrowsza, lekka i energiczna - Napływ miłości, jaką odczujesz od świata, rodziny i partnera -stopniowo zaczniąć uwalniać się od uzależnień - Odzyskać radość życia, optymizm, wiarę w siebie i swoje możliwości To oczyszczenie energetyczne jest tym czego potrzebujesz... wszystkie sposoby zawiodły sprawdz mnie i moje możliwości i umiejętności Niewielkim kosztem szybko zaczniesz żyć szczęśliwym życiem Rytuały miłosne i inne na każdą okazję,uwalnianie od klątw MAGIA MIŁOSNA, RYTUAŁY MIŁOSNE/oczyszczanie aury/zabiegi antydepresyjne i antynerwicowe Rytuały miłosne na ozywienie miłości w aktualnym związku, wzbudzenie miłości, w celu znalezienia miłości,a także rytuały na osłabiania barier i przeszkód w związku, afirmacja zakorzeniająca się w podświadomości obiektu westchnień, rytuały całoroczne pt ''Węzeł miłości'' w celu odzyskania ukochanej osoby, przyciągnięcie drugiej połowy Przez wiele lat dzień po dniu poświęcałam i poświęcam mój czas dla osób zakochanych, które przez własne błędy, wpływ z zewnątrz lub nagromadzenie negatywnych energii utraciły ukochaną osobę. Drugim kierunkiem mojej praktyki są osoby samotne, które od lat bezskutecznie szukają swojej drugiej połowy. Każdego dnia otrzymuję listy z prośbą o pomoc. Każda sytuacja jest inna, gdyż każdy człowiek jest indywidualistą i to, co tworzy może być podobne, ale nigdy nie jest takie samo, jak działania lub twory innego człowieka. Każdy związek, każda miłość jest inna i niepowtarzalna. Wiem, że otrzymałam te nadprzyrodzone właściwości i nadzwyczajną energię by pomagać innym, ale jestem tylko człowiekiem, który nie może pomóc wszystkim.