Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Oddam komórki jajowe.

Polecane posty

Gość gość

Oddam komórki jajowe osobie lub parze. Jestem 23letnią studentką fizjoterapii. Mam 170 wzrostu, piwne oczy i kasztanowe włosy. W mojej rodzinie nie występują choroby dziedziczne. Zainteresowanych proszę o kontakt mikka92.92@o2.pl

Gość gość
Za darmo?

Gość gość
Zależy od sytuacji osób zainteresowanych.

Gość Bank Komórek Jajowych
Zapraszamy do udziału w Programie Honorowego Dawstwa Komórek Jajowych! Dawczynią może zostać zdrowa kobieta w wieku od 18 do 32 lat, która pozytywnie przejdzie wszystkie etapy kwalifikacji do programu. Dawczyniom komórek jajowych zapewniamy: - profesjonalną opiekę najlepszych specjalistów w kraju - zryczałtowany zwrot kosztów w kwocie 3.000 zł, -panel badań laboratoryjnych (w tym genetycznych, infekcyjnych i hormonalnych) o wartości 3.500 zł, - bezpłatną konsultację psychologiczną - podczas rozmowy wyjaśnisz ewentualne wątpliwości i będziesz mogła na spokojnie zastanowić się nad swoją decyzją o pomocy Napisz: pytanie@invicta.pl Nasz Koordynator odpowie na wszystkie Twoje pytania! Jeśli jesteś zdecydowana od razu wypełnij ankietę - zgłoszenie do programu przez naszą stronę: https://www.euroeggbank.eu/zostan-dawca?cid=2&utm_source=robimydzieci&utm_medium=post&utm_campaign=dawczynie Podaruj Życie i Zostań Dawczynią! Kwalifikacje przeprowadzamy w Gdańsku, Gdyni, Słupsku, Warszawie i we Wrocławiu.