Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kacper2015

Czy da się to jakoś naprawić

Polecane posty

Zawsze byłem sam i byłem zły na panny że tak jest i po nocy sylwestrowej zostało trochę wina to się opiłem. W wyszukiwarkę gadu gadu wpisałem swoje miasto i tak poznałem Kasie ale od początku byłem niemiły. Trochę to nienormalne że jak mi zależało to tak się zachowywałem ale jak się jest opitym to nie wiedziałem co pisałem. I na drugi dzień zajrzałem na swoje gadu gadu i jak przeczytałem archiwum to mi się niedobrze zrobiło. Czy opłaca się to jeszcze naprawiać. Czy może lepiej zmienić numer gg i udawać kogoś innego i od nowa ją poznać. 22 letnich Kacprów z mojej miejscowości może być wielu ale ta miejscowość to małe miasto. Zawsze mnie panny odrzucały i ta akurat dawała mi jakieś szanse to dlaczego miało by być od razu koniec. Chociaż raz gdybym się z nią spotkał ale czy się zgodzi. Kilka dni nie ma jej na gg obawiam się że może nawet za rok się tam zaloguje i nie chce mi się tyle czekać. Ona ma 23 lata. Panny na stałe szukam. Załączam tu archiwum tej rozmowy i doradźcie jak to naprawić. https://my.pcloud.com/publink/show?code=XZ1bzkZnd99UhdormfEe92Tua5y58phFXIX Dodam że to małe miasto i już prawie wszystkich znam i wiem że mam bardzo marne szanse poznać kogoś kto mnie zechce może jednak z dziewczyną jest kilka szans. Jedna to za mało. Chociaż się spotkać. Co powinienem zrobić żeby to jakoś naprawić. Co tak zawsze muszę być sam. Powinno być do trzech razy sztuka