Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ina123456

jak mam powiedziec facetowi prawde o mojej pracy

Polecane posty

Gość ina123456

pracuje jako telefonistka w burdelu.dobrze platna praca i lekka,wiadomo,ze nie rzuce jej na rzecz pracy w biedronce:P

Gość ina12345
nie chodzi i to,ze sie wstydze swojej pracy,bo przeciez nic zlego nie robie,ale boje sie,ze wyobraznia bedzie podsuwac rozne scenariusze.

Gość Ezoteryczka
ezoteryczka_isaura http://rytualymilosne.jimdo.com/ isaura666@buziaczek.pl Jeżeli pragniesz wyeliminować: - strach, niepewność - nerwice, stany depresyjne - problemy przekraczające możliwości organizmu - niewytłumaczalne przeszkody życiowe - aby czuć się bezpiecznie - łapać okazje -żeby życie układało się po twojej myśłi - by przyciągnąć odpowiednią pracę , wlaściwego partnera, pieniądze ,zdrowie - problemy przekraczające możliwości organizmu - uzdrowienić chorób fizycznych - pozbyć się niewytłumaczalne przeszkod życiowych - Uwolnić się od pecha, który ciągle Ci towarzyszy - Twoje Negatywne wspomnienia odejdą w zapomnienie - Jeżeli rzucił ktoś na Ciebie zły urok Uwolnisz się od niego! -uwolnienie od blokad: finansowych, seksualnych, kariery, miłości, komunikacji, - Chciałbyś poczuć się zdrowsza, lekka i energiczna - Napływ miłości, jaką odczujesz od świata, rodziny i partnera -stopniowo zaczniąć uwalniać się od uzależnień - Odzyskać radość życia, optymizm, wiarę w siebie i swoje możliwości To oczyszczenie energetyczne jest tym czego potrzebujesz... wszystkie sposoby zawiodły sprawdz mnie i moje możliwości i umiejętności Niewielkim kosztem szybko zaczniesz żyć szczęśliwym życiem Rytuały miłosne i inne na każdą okazję,uwalnianie od klątw MAGIA MIŁOSNA, RYTUAŁY MIŁOSNE/oczyszczanie aury/zabiegi antydepresyjne i antynerwicowe Rytuały miłosne na ozywienie miłości w aktualnym związku, wzbudzenie miłości, w celu znalezienia miłości,a także rytuały na osłabiania barier i przeszkód w związku, afirmacja zakorzeniająca się w podświadomości obiektu westchnień, rytuały całoroczne pt ''Węzeł miłości'' w celu odzyskania ukochanej osoby, przyciągnięcie drugiej połowy Przez wiele lat dzień po dniu poświęcałam i poświęcam mój czas dla osób zakochanych, które przez własne błędy, wpływ z zewnątrz lub nagromadzenie negatywnych energii utraciły ukochaną osobę. Drugim kierunkiem mojej praktyki są osoby samotne, które od lat bezskutecznie szukają swojej drugiej połowy. Każdego dnia otrzymuję listy z prośbą o pomoc. Każda sytuacja jest inna, gdyż każdy człowiek jest indywidualistą i to, co tworzy może być podobne, ale nigdy nie jest takie samo, jak działania lub twory innego człowieka. Każdy związek, każda miłość jest inna i niepowtarzalna. Wiem, że otrzymałam te nadprzyrodzone właściwości i nadzwyczajną energię by pomagać innym, ale jestem tylko człowiekiem, który nie może pomóc wszystkim.

Gość gość
A co mowilas mu do tej pory o swojej pracy? Po prostu, przy pierwszej okazji powiedz mu prawde. :) A co do Biedronki - naprawde bywaja sporo gorsze prace. Nie mowiac o tym, ze zadna (uczciwa) praca nie hanbi.

Gość gość
czym się zajmuje telefonistka w burdelu :o ?

Gość ina12345
oczywiscie,ze praca w biedronce nie hanbi,ale tam zatabiam 2 razy wiecej.czym sie zajmuje telefonistka?odbiera telefony:Dboje sie tylko,ze facet nie myslal,ze porwie mnie jakis gosc albo ze sie z jakims umowie:P

Gość stary prawik
Czy może tam do burdelu przyjść się umówić prawiczek?

Gość ina12345
moze,ale tutaj reklamy robic nie bede.

Gość gość
To jest taka praca? Jak ja znalazłaś? I ile godz? Pracujesz Kurde sama bym poszła do takiej pracy:) Myślałam że telefony odbiera burdelmama :D

Gość gość
Telefonistka to telefonistka. Powiedz prawde. A co on sobie bedzie wyobrazal - to juz jego problem. Rownie dobrze moze Cie porwac jakis gosc na ulicy. ;)

Gość gość
facet pyta cie czy anal jest w cenie i ty musisz odpowiadac?

Gość ina12345
prace znalazlam z ogloszenkia ale nie napisali co i jak,napisali tylko,ze telefonistka potrzebna ze znajomoscia j,angielskiego i niemieckiego.dopiero przez telefon powiedzieli co to jest.praca w systemie 4/4 czyli 4 dni pracy,4dni wolne,z tym ze zmaiany po 12 godzin ale finansowo sie oplaca.fakt,po 4 dniach po 12 godzin jest sie zmeczonym ale te 4 dni wolne sa potem super:)nie boje sie,ze przyjdzie ktos znajomy,bo ja sie czego wstydzic nie mam,chociaz jeszcze sie nie zdarzylo.boje sie tylko reakcji faceta,ale to czysta i lekka praca.nie zrezygnuje.

Gość gość
Pewnie musi odpowiadać na różne pytania. Powiedz jak ktoś radził wyżej ze telefonistka w salonie masażu

Gość gość
jak będzie po niemiecku " ile kosztuje anal i o b c i a g z połykiem " ?

Gość ina12345
pytaja o anal ale nie doslownie,ale to elegancki klub,wiec pytaja o milosc grecka:Pmowie,ze jest taka mozliwosc,ale ze nie kazda pani ma to w zakresie uslug.rozmowy sa z reguly kulturalne,czasem zadzwoni jakis wariat i dyszy w sluchawke ale wiekszosc jest na poziomie.

Gość gość
Jeśli planujesz z nim być, tak na poważnie to powiedz prawdę. Później to wyjedzie, kłamstwo ma krótkie nogi.

Gość ja też byłam telefonistką
w agencji towarzyskiej. Chociaż to była taka większa mieszkaniówka niż klub, ale mieliśmy 4 pokoje wielkie plus salon i kuchnia, w której siedziałam właśnie ja:D Miałam chyba z 8 komórkek, a dziewczyn pracowało dwa razy tyle, ale niektóre miały ten sam numer, więc siedziałam z tymi komórkami na stole porozkładanymi, fotami z odlotów i karteczkami, która jak się nazywa, co robi i jaką ma cenę:D na początku to się gubiłam, ale u nas szef mówił, że jak się 3 razy pomylę czyli klient się poskrży to papa. pomyliłam się więcej razy, ale nie każdy się skarżył. najgorsi właśnie byli ci od seksu analnego:O dzwoni taki do załóżmy Sandry, która w ofercie nie ma seksu analnego, a pseudo na odlotach "analna sandra":O I milion telefonów a jak mówiłam, że Sandra nie ma w ofercie dymania w dupsko to darli na mnie ryja:O w dodatku odbierając każdy telefon byłam dziewczyną do której dzwonił klient, duzo koniobijców było i perwersów. Prawiczki to dno:O jak słyszałam jestem prawiczkiem to miałam ochotę się rozłączyć

Gość ina12345
To jest taka praca? Jak ja znalazłaś? I ile godz? Pracujesz Kurde sama bym poszła do takiej pracyusmiech.gif Myślałam że telefony odbiera burdelmama smiech.gif jak znalazlam prace to juz napisalam:)a z ta burdelmama to tylko w filmach.ja jestem sama i ochroniarz.ochroniarz to wiadomo co robi.ja odbieram telefony i biore pieniadze,po pracy daje dziewczyna to co zarobily,te ktore spia tam placa dodatkowo za nocleg.pod koniec przyjezdza szef i zabiera swoja czesc.czasami nie ma go nawet po kilka dni,wtedy jego dzialka idzie do sejfu ze szczegolowym rozliczenie z kazdego dnia.sprzataczka przychodzi o 6 rano.tak to wyglada.

Gość ina12345
kolezanko telefonistko,mysle,ze to jak w kazdej branzy,zalezy na kogo trafisz.nasz szef jest spoko.

Gość gośćsponiewierany
kurna, to pełna kultura (nie to co w księgowości budżetowej, gdzie pracowałam-chamstwo, mobbing i pomiatanie). ....a jeszcze jesteś kasjerką, bo kasę trzymasz...prawie jak księgowa, człowiek zaufany.

Gość ina12345
hehe no tak.boje sie tylko,zeby mi facet nie marudzil i kazal rzucic tej pracy:Oja nie zrezygnuje ale boje sie jego reakcji.powiedzialam,ze pracuje jako sekretarka:O

Gość gość
Spoko myślałam że to sam szef siedzi i zgarnia kasę. Szkoda ze nie powiedziałaś prawdy albo coś w stylu recepcjonistka:D

Gość gość
a ile zarabiasz? to forum wiec wiesz... ;))

Gość ina12345
recepcjonistka a jak pewnego dnia powie,ze mnie odbierze z pracy?to mam stac pod hotelem?:Dprawde musze powiedziec,tylko balam sie reakcji,nie chcialam tak na dzien dobry mowic,bo mogl od razu niewiadomo co pomyslec.teraz mnie troche poznal i mysle ze rowniez troche zaufal...

Gość gość
No po trochu jesteś jak recepcjonistka.zgatniasz kasę i odbierasz telefony. :D łatwiej by ci było to później wytłumaczyć ze to recepcja w eleganckiej agencji:D teraz musisz z nim szczerze pogadać i wyznać dlaczego go osxukalas

Gość gośćsponiewierany
powiedz, że jesteś kasjerką w banku albo tej...firmie leasingowej. W sumie to taki leasing pracowniczy jest w tej Twojej "firmie".

Gość gość
dostaje 2500 na reke ale dostaje tez napiwki,mamy tam duzy salon(willa)i mini barek,jesli klient placi gotowka to reszta dla mnie.niby nie duuo a sie uzbiera,chociaz niektorzy to stowe potrafia dac:)

Gość gośćsponiewierany
zresztą dobra-powiedz, że jesteś księgową mafii...i że lepiej, żeby się nie interesował..;)

Gość ina12345
recepcja w eleganckiej agencji dobre:D

Gość ina12345
wlasnie,mamy ten malutki barek a wlasciwie szafke z alkoholem,ale zazwyczaj cos tam pija to napiwki daja,bo tylko ja mam kluczyk od barku i tylko ja moge podac drinka:Phehe ksiegowa mafii...no poniekad;)