Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co jest fajnego w spa ?

Polecane posty

Gość gość

jakie zabiegi polecacie

Gość gość
W spa polecam anal,oral i do gardła z połykiem :)

Gość gość
Raz byłam w prawdziwym ośrodku spa ale to nie było w polsce. Podobało mi sie tam to, że jak się wchodziło do strefy wód to zamiast szumu i hałasu słyszało się relaksacyjną muzykę i była gra świateł oraz iście królewski grecki styl wszędzie filary marmury i rzeźby oraz wszystko złocone jak u sułtana. W strefie saun czuło się niesamowitą intymność i tak samo gra świateł i do wyboru 12 saun świata na ogromnych powierzchcniach praktycznie człowiek czuł się że jest sam w tym miejscu A pokój relaksu był okrągły i duży jak sala gimnastyczna otoczony szklaną kopułą że leżąc w kocach okalonych białymi prześcieradłami słuchając relaksującej muzy widziało się ośnieżone szczyty gór i spadające płatki śniegu-cudowne uczucie i wszędzie ten przepych sułtański:) W pokojach masażu których było ze 20cia chyba też czuło się niesamowitą intymność Byłam tam 2tyg i z nikim nigdy się nie mijałam Tylko w licznych basenach czasami widziałam ludzi. Relaks przez wielkie R Nie wspomnę o tamtejszych restauracjach Hotel miał ich 5 W każdej byłam ugoszcczona jak królowa! Zupełnie inna kultura. To było moje pierwsze spa i bałabym się jechać do polski do spa-chyba to rozumiecie?