Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dostałam od chłopaka 4 flakony drogich perfum

Polecane posty

Gość gość
A zatem, droga feministko, co powiesz na mój pogląd? Otóż uważam, że nie powinnam i nie chcę parać się pracą zarobkową, feminizm polega na tym, żeby mieć wybór. chcesz siedzieć w domu to siedź, co mi do tego. Ważne tylko żeby to był twój wybór. No i radzę spisać dobrą intercyzę żebyś nie padła z głodu jak facet się znudzi i znajdzie nowszy model.

Gość gość
musisz niezle smierdziec

Gość gość
Jestem pachnąca i wypielęgnowana. Perfumy nie służą do maskowania smrodu, tylko do otulania ulubionym aromatem rozgrzanego gorącą kąpielą ciała.

Gość gość
Intercyza- radzę zapoznać się z definicją tego terminu prawniczego. Ja nie wnoszę żadnego majątku do małżeństwa, zatem intercyza nic mi nie da.

Gość gość
Intercyza- radzę zapoznać się z definicją tego terminu prawniczego. Ja nie wnoszę żadnego majątku do małżeństwa, zatem intercyza nic mi nie da. radzę doczytać staranniej, nawet jak nie wnosisz to w intercyzie możesz mieć zapisane jakieś finansowe odszkodowanie. W zasadzie możesz wpisać co chcesz, ze jak urodzisz dziecko to dostaniesz wyższe kieszonkowe, ze jak facet ciebie zdradzi to na otarcie łez ci wypłaci tyle i tyle, itp. Warto pogłębić wiedzę moja droga a nie tylko się nadymać

Gość gość
Intercyza- radzę zapoznać się z definicją tego terminu prawniczego buahahahaha, rozumiem, że jako antyfeministka postanowiłaś zrezygnować z możliwości kształcenia się jako zdobyczy feministek. No i stąd braki

Gość gość
Radzę- obok zapoznania się z regułkami- popatrzeć na życie takie, jakie jest. Zapisy w intercyzach w stylu "jak mnie zostawi to...", albo "jak mu się przytyje dwa deko to..." dotyczą zwykle celebrytów, któzy pieprzą się z kim popadnie i za mąż wychodzą po siedem razy.

Gość gość
Radzę- obok zapoznania się z regułkami- popatrzeć na życie takie, jakie jest. moja droga, idziesz do notariusz i sobie spisujesz jeśli chcesz. Cena300-500 zł. Jak nie chcesz takich zapisów to wystarczy wybrać coś z kroi, np. rozszerzenie wspólności majątkowej. Naprawdę nie masz co się ekscytować, bo akurat znam się na tym :D

Gość gość
Nie rozumiesz mojej logiki. To, że facet powinien, musi na mnie łożyć, jest jego zasranym obowiązkiem. Nie wynika ten obowiązek z żadnych aktów prawnych, nie jest przymusem, tylko jego wolnym wyborem. Jak nie, to arive derci roma.

Gość gość
Jak nie, to arive derci roma. sprawdź no pisownię lalka, bo coś ci kiepsko wyszło. I niech ci płaci, w czym problem

Gość gość
Trzeba się wiązać z facetem, którego nie trzeba nakłaniać do bycia porządnym aktami prawnymi. Gentleman sam wie, jak powinno być i robi to, co do niego należy.

Gość gość
nudzisz panna, miało być kontrowersyjnie, a jest słabo

Gość gość
Miało być kontrowersyjnie? Serio? Kto tak powiedział?

Gość gość
Faktycznie, dla wielu kobiet to, że facet nie ucieka z domu, nie wychodzi z kumplami, trzyma ją za rękę, nie wstydzi się jej, obsypuje prezentami, prawi komplementy, gotuje dla niej, robi zakupy, dla wielu kobiet to wszystko jest kontrowersyjne. Bo przywykły do tego, że naturalnym stanem rzeczy jest to, że są poniżane, wykorzystywane, nieraz bite. W takim układzie jestem dumna z tego, że wzbudzam kontrowersje! :)

Gość gość
Bo to czekaj aż go wsadza do paki pójdzie siedzieć to c***a będziesz miała

Gość gość
Sorry , ale szczerze ci współczuje.

Gość gość
Z jakiej paki wsadzą go do paki? :D

Gość gość
A Wy co dostajecie od swoich facetów? Czy może zadowalacie się tym, że kupuje Wam piwo i zabiera na pizzę? Buhahahaha :D Nie bądźcie głupie.

Gość gość
i szlugi może jak ma lepszy miesiąc

Gość gość
hahahahahah :D

Gość gość
Very true!

Gość gość
TannRokka to genialny zapach. mmm..........

Gość gość
Taki pudrowy, mocno orientalny.

Gość gość
Az tyle potrzebujesz? Moze kupil w hurtownii w promocji dlatego musial wziac az tyle hehe

Gość gość
Pomału zużyję, bez obawy. On wie, że lubię mieć dużo. Używam zapachów w zależności od nastroju i uwaga... pogody! A mało kto zna reguły używania perfum w odniesieniu do pogody, wilgotności powietrza. Także dzień cyklu ma tu znaczenie niemałe!