Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Strasznie sucha skóra twarzy!!!

Polecane posty

Gość gość

Witam, mam 13 lat i ostatnio kupiłam tonik i krem do twarzy siarkowa moc, kupiłam również maseczkę i zrobiłam tą maseczkę i od 5 dni używam ten krem i tonik, wczoraj wieczorem zauważyłam po lewej stronie twarzy przy włosach mam strasznie suchą skórę tzn. skórki, schodzi mi skóra, dzisiaj rano mama zauważyła u mnie przy włosach już na całej ,,długości" twarzy schodzącą skórę. Na szyi i za uchem mam czerwono-brązową plamę i jest ona strasznie sucha, używam krem NIVEA bardzo tłusty ale nie wiem czy pomaga strasznie te skórki swędzą, nie wiem już co mam robić:( POMOCY!

Gość gość
To po co używasz siarkowe kosmetyki?? Przecież one są do tłustej skóry i bardzo wysuszają. Odstaw to wszystko, używaj tylko kremu nivea a twarz myj delikatnym mydłem.

Gość gość
Physiogel

Gość aga198632
Polecam Ci serdecznie asortyment oferowany przez www.hurtowniakosmetyczna24.pl :) Kosmetyki w niezłych cenach a to tego świetnej jakości ;)

Gość gość
Od wielu miesięcy używam cetaphil i mam bardzo ładną skórę, jest czysta - pory nie są zapchane no i jest dobrze nawilżona.

Gość nagi ninja
wymaż pyszczydło kupom ot co

Gość paniusiaSA
może lepiej będzie wybrać cetaphil.pl polecam całą serię!

Gość temini22
Też używam Cetaphil od jakiegoś miesiąca i mam bardzo miłą skórkę na buzi polecam bo bardzo warto.

Gość rasti3
Prawda że fajna sprawa! :) Ja od jakiego czasu codziennie rano używam i jestem mega zadowolona!

Gość mikio
uważam że cetaphil to świetne rozwiązanie dla przesuszonej skóry twarzy, polecam!