Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mój facet ma na fb napisane że

Polecane posty

Gość gość

interesują go kobiety a jest ze mną 7 lat. status zwiazku: brak. Mi też brak słów:(

Gość gość
fajnie bardzo :( a kim jest z zawodu, jesli mozna spytać?

Gość gość
handlowiec a dlaczego pytasz?

Gość gość
to niezły numer ci się trafił

Gość gość
Mój miał (bo już ex), że kawaler cały czas czy coś tam, bo fb nie mam... Dopiero brat mi powiedział. Niby to tylko fb, głupie konto, ale takie coś zastanawia... Zwłaszcza jeśli cały czas przesiaduje z smarfonem w ręce...

Gość typowy Janusz z wąsem
Ehhh typowa baba szuka problemów, gdzie ich nie ma... Z tym "interesują mnie" chodzi o orientację seksualną, a nie że kogoś szuka :o a to, że nie ma statusu związku nie jest niczym dziwnym. Ja też nie ustawiłem statusu związku, bo nie zależy mi na internetowym ekshibicjonizmie. Mogłabyś się martwić, gdyby miał status: wolny 🖐️

Gość gość
Mam wrażenie ze niektorzy traktuja fb jakby to był jakiś urzad, a to co tam jest napisane miało być na wagę aktu notarialnego. Ogarnijcie sie.

Gość gość
Ja jestem w zwiazku 5 lat, ustawiony status zwiazku : brak po klotni zmienilam, nie chce mi sie odkrecac :D

Gość gość
no nie wiem czy o orientacje chodzi. ma to w zakładce "zainteresowania". mógł co innego wymienić a nie kobiety

Gość gość
Nie masz sie czym przejmować to jest tylko info przy podawaniu danych (lepiej żeby interesowały go kobiety niż faceci :P) to jest tylko głupi status :) dużo osób będących w zwiazku nie ustawia ponieważ są zdania że to nie jest istotne itd :) a jak nie to z nim o tym pogadaj delikatnie zapytaj.... :) :3

Gość gość
trochę mnie uspokoiliście