Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

rozstępy

Polecane posty

Gość gość

witam! jestem w ciąży i zastanawiam się, jak pojawiają się rozstępy? znienacka, z dnia na dzień, czy raczej w postaci rozrastających się, czerwieniejących pręg? pytam, bo skóra na brzuchu zrobiła mi się lekko różowa...

Gość gość
nie mialam rozstepow,ale kolezanki mi mowily ze poprostu pojawiaja sie jak podluzne blizny im wiekszy brzuch tym bardziej ciemne krechy.Moze nie bedziesz miala,ja urodzilam 2 i nie mam rozstepow.

Gość gość
ja na brzuchu nie mam zadnego a jestem juz w 9 miesiacu za to wyskoczylo mi pare czerwonych kreseczek poki co na piersiach co mnie dziwi bo nie urosly nic, nadal chodze w swoich biustonoszach z przed ciazy ale sa pelniejsze takie - wiec pewnie dlatego :/

Gość gość
póki co, ustrzegłam się. zostały mi niby tylko 3 tygodnie, ale za to mały się rozpycha i rośnie w extra tempie, więc wszystko możliwe...

Gość gość
moje piersi urosły sporo ale nie mam świeżych rozstępów. mam stare, jeszcze z okresu dojrzewania, na biodrach i piersiach takie blade, cienkie pręgi. pewnie pojawią się jak za szybko schudnę :/

Gość gość
Na piersiach pojawiły się od razu, najpierw jako różowe, potem fioletowo-bordowe pręgi. Potem na biodrach, na kościach biodrowych, w pachwinach- te mnie najbardziej zdziwiły... A na brzuchu 2 tyg. przed porodem, i to ich nawet nie widziałam, zobaczyłam w lusterku jak mnie rodzina uświadomiła. Na szczęście te na brzuchu najmniejsze. Właściwie znienacka, rano budziłam się z nowymi rozstępami które z czasem tylko ciemniały, dopiero po długim czasie po porodzie zjaśniały (i bzdura że wtedy są mniej widoczne, chyba po ciemku...).