Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

samwdomu123

Boje się, że zostanę wyśmiany przez moją kobietę...

Polecane posty

Witam wszystkich, tak jak w temacie... mój problem jest dosyć wstydliwy. Od dziecka mam trochę krzywy penis... próbowałem coś z tym zrobić, wyginać go od czasu do czasu w inną stronę, ale to nie pomaga... mam 19 lat, również nie idzie wprost do góry jak hak, tylko tak trochę niżej, pod kątem prostym. I w ogóle taki dziwny jest i krótki... Dziewczyna już kilka razy mi proponowała, że "zrobi mi dobrze", ale ja mówiłem, że nie mogę albo coś takiego... i ona się dziwiła zawsze, że ja nie chce... może już coś podejrzewa. Czy to jest normalne takie różne dziwne kształty?

Gość gość
Wykrzywienia w kazda strone sa normalne

A seks z nią uprawiałeś? Jeśli laska cię kocha i/lub ma trochę klasy - nie wyśmieje cię. Ciało to nie rzeźba z marmuru, często odbiega od "standardowych" kształtów i nic w tym złego.

Gość shaa
Dziewczyny nie zwracaja uwagi na krzywosc wielkosc itp, tylko na to, czy jest im dobrze. Chocby facet mial 5cm w zwodzie, jesli umie zadowolic to w czym problem? Penis jest "narzedziem" a nie dzielem sztuki by go podziwiac;p

Gość blrblr
male skrzywienia to norma nie wstydz sie niech zrobi Ci wkoncu loda

'nie kazdy jest prosty' 'nie wstydz sie' To nie jest takie proste, wiem, że łatwo napisać, gorzej zrobić. To jest naprawdę męczące. Proponuje mi różne ciekawe rzeczy, a ja odpowiadam zawsze, że nie, albo, że nie mam ochoty... a za chwilę wchodzę do łazienki i kończę sam... żenada po prostu wstyd mi za siebie samego...

Ej no, chłopie, poważnie, przecież innego sprzętu mieć nie będziesz, więc zaakceptuj swój. Co się może stać? Powiedz jej, bez szczegółów, że boisz się jej reakcji stąd twoje dziwne zachowanie.

To nic miłego oglądać męskiego pe**sa, ale jeśli jakaś kobieta tutaj czytająca odważyłaby się to prosiłbym o jakąś opinię, albo czy jeśli twój facet miałby takiego to czy zaakceptowała byś go czy raczej powiedziałabyś mu, że do siebie nie pasujecie i go zostawiła? Aha i przepraszam za jakość... ale zmieniłem na najniższą by było jak najmniej widać *link*

Gość gość
Jest normalny. Ile cm?

Gość gość
Jakie wymiary?

Gość gość
Lol? Chyba sobie jaja robisz. Przecież na tym zdjęciu wygląda normalnie. Już nie masz większych problemów chyba :\ Puknij się w łeb.

Wzbudzasz we mnie jakąś taką sympatię, to rzuciłam okiem skąd ta twoja rozpaczliwa postawa. Spodziewałam się, że nie wiem, wygląda jak klamka do bram na Jasnej Górze. Ot, zwykły taki, w prawdzie zabójczego doświadczenia (:D) nie mam, bo nie naoglądałam się w życiu penisów za wiele poza mojego faceta, ale nie odrzuca, nie śmieszy, masz kompleksy zdecydowanie na wyrost.

@Kapellus Czekałem właśnie na taką odpowiedź, dziękuję Ci bardzo, być może nadszedł czas by w końcu stracić dziewictwo...

Gość gość
Całkiem długi ale za chudy jak dla mnie. Wole krótsze ale grubsze.

Gość gość
Za długi jak dla mnie.