Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ile moze kosztowac szafa na wymiar

Polecane posty

Gość gość

u stolarza?

Gość gość
a o jaką ci chodzi moja wnękowa kosztowała ponad tysiąc dokładnie nie pamiętam była od firmy specjalizującej się w szafach wnękowych

Gość gość
szafa min. 2 m szerokosci. z lewej strony polki i 1 kosz na bielizne, po srodku drazek na ubrania i z prawej strony to sam0- polki i 1 kosz. 1 czesc dla mnie- srodek wspolny a 2 czesc dla meza. przegladam w necie gotoweszafy ale nic mi sie nie podoba.

Gość gość
mój regał na książki kosztował mnie 250zł u stolarza (45 szer, 130 wys) więc tobie na pewno szafa ponad tysiąc wyjdzie

Gość gość
Ok 4-5 tys.

Gość gość
patrze na rozne szafy ale nie pasuje ukad w srodku. wiekszosc ma po 1 stronie polki a dalej drazek.

Gość kojo23
Warto się zastanowić czy zamiast szafy nie wybrać nie wybrać dobrego pojemnego regału takiego jak ten http://e-regaly.pl/ regal-magazynowy-hard-205x100x50-4-polki-2000kg.html. Daje on dżo możliwości i jest dużo tańszy.

Gość Adam81
ja robiłem szafę wnękową w firmie szaf mix jakieś 2 lata temu. Zapłaciłem coś koło 2 500 zł i do tej pory nie mam z nią problemów. Sąsiad kupił w ikea i po roku mu się rozpadła, a nie zapłacił dużo mniej ode mnie, jednym słowem wygrałem ;) Dla zainteresowanych kontakt to firmy: http://www.szafynawymiar.waw.pl/index.php?a=kontakt