Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sosssssss

kurde troche banie mam i pogadalbym z kims

Polecane posty

Gość gość
o czym chcesz gadać? możemy gadać ale najpierw powiec mi czy jak włożę ksiązke od angielskiego pod poduszkę i zasnę to rano będę wszystko już umieć?

Gość gość
Efekt placebo :)

ksiazka pod poduszka swiadczy o stresie zwiazanym z checia i zmuszeniem do zdania egzaminu wiec tak masz motywacje do pozytywnego zaliczenia :D

Gość gość
czyli zdam?? a powiedz mi sossssik ( nie musisz odpowiadać jeśli to zbyt intymne) komentowałeś kiedyś piersi kobiecie? może widziałeś mój temat? mój nowy partner skomentował mój biust :/ powiedział o piersiach " śliczne" czuję się zniesmaczona

wszystko na to wskazuje ze zdasz... jasne ze komentowalem ale pod swoim nickiem : ) nie widzialem twojego topiku wiec ocenic nie moge... czemu czujesz sie zniezmaczona?

Gość gość
nie zrozumieliśmy się :D nie chodzi mi o komentowanie piersi obcej dziewczyny na forum pod zdjęciem a NA ŻYWO. leżysz z dziewczyną w łóżku, pierwszy was wspólny raz, rozbierasz ją i mówisz "śliczne piersi" ? ja nie wiem czy nie uciekać od takiego chłopaka co mi tak powiedział

ale niby czemu cie to odstrasza? pochwalil twe piersi to dobrze ze mu sie podobaja... facet nigdy bez powodu niczego nie komentuje wiec serio mu sie podobaja... moze widzi ze masz kompleksy lub jestes niedowartosciowana wiec chce pomoc : )

Gość gość
oczywiście do niczego więcej nie doszło, bo jeszcze by powiedział " fajna pochwa" :O dla mnie to zbyt prostackie, w łóżku trzeba zachować klasę, umiar. Lepiej powiedzieć za mało niż za dużo, ale to moja opinia. Poczułam jakby to był zbok, erotoman, czy niesłusznie?

z ta melipa to przesada ale mysle ze z tymi piersiami to pozytywna reakcja bo zawsze moglo byc gorzej : ) nie masz czyms sie martwic jakby powiedzial ze podniecaja go twoje piersi to na to samo wychodzi wiec roznica jednego slowa nie powiwnna mieszac ci w glowie : )

Gość gość
podniecają? ale on nie ma 16 lat żeby się czymś takim podniecać :/ może się za dużo albo za mało p****li naoglądal...i tak jestem smutna i zniesmaczona ;( melipa? że też ktoś jeszcze pamięta to słowo :D

Gość gość
a następny temat możesz wybrać ty albo odpowiedzieć czy nie boisz się tego co się stanie z kopalnia? w związku z tymi restrukrturyzacami? a poza tym co sadzisz o rządzie?

mysle ze przesadnie patrzysz na jego zachowanie... za duzo kafe kobieto ciesz sie ze facet cie adoruje na swoj sposob :) nie boje sie o swoja kopalnie bo jest rentowna no i mam stala prace :) co do tych kopaln ktore maja byc zlikwidowane to pochopnie rzad wsytawil im ocene negatywa to prawda nie sa na plusie ale jesli czech czy niemiec kupuje koplanie i nagle staje sie ona rentowna to czemu my tak nie mozemy zrobic? no wlasnie : )

Gość gość
A czemu tamte są nierentowne? Co wydobywają? Te same surowce co u Ciebie? Czy jako górnik z uprawnieniami nie chciałbyś emigrowac?

Gość a nie mial bys
Ochoty sie por/uchac niezobowiazujaco?

bo sa zle zagospodarowane plus spolka nie pomaga.. bo chcac kupic zwykly wegiel prosto od kopalni to nie mozliwe... musisz isc do posrednika a wiadomo ze on zgarnie swoja czesc pieniedzy bo musi zarobic... stad wegiel taki drogi i nie jest atrakcyjny cenowo.. choc lepszy jakosciowa ale kto na to patrzy... zwykly kowalski woli kupic tanszy np z rosji

pisz co pragniesz :D mlody facet zawsze ma sochote na seks wiec nie wiem skad te pytanie :D

nie chcialbym emigrowac jak kazdy kto dobrze tutaj zarabia... oczywiscie zagranica mialbym wieksza kase np w australii bo gornik tam jest noszony na rekach ale nie mam takich ambicji

Gość gość
A ja znam takiego co przy którym kobieta w sytuacji sam na sam zaczęła opowiadać ze lubi seks itp a ten uciekł, i co? Nie miał ochoty?

Gość gość
A i jeszcze jedno pytanie mam skoro iż trafiłam na górnika. Dlaczego mi przywożą ruski węgiel jak zamawiam, a naszego w Polsce nie sprzedają?

moze ta kobieta mu sie nie podobala... nie wiem kazdy zdrowy normalny facet lubi seks bo rynek jest tam gdzie jest tanio... zareklamuj to co tansze i sprzedaj... wiec i sprzedawaja ruski : )

Gość gość
Kurde ale trochę mi się w głowie nie mieści żeby wolny facet sobie odmówił, a tę babkę co go zmolestowala znam i ladna jest nawet tylko płaska trochę :p a polski węgiel się marnuje podobno, leży aż skisnie tak słyszałam. I w sumie wkurzające jest to, ze ja bym chciała kupić polski węgiel chociazby droższy, a kurna nie mogę. Za to fajnie ze ciapkow u nas nie ma za dużo :D

nie wiem kazdy facet tam swoje przemyslenia wiec to juz jego sprawa... tak tam mnostwo tego jest na hałdach i czeka na klienta jakich ciapkow bo nie kumam ?:D

Gość gość
No ciapakow, Arabów, to jest teraz temat na czasie. Jesteśmy bezpieczni i możemy się spokojnie upijac :D Właśnie, czym się nabombales kolego?

no tak ciapatych :D ale wiesz co raz wiecej topikow piekny arab egipcjanin czy turas mnie kochac wiec kto wie co nasze kobitki wywloka do naszego kraju :D piwami a dokladnie zywcami... czytej wodki nie pije chyba ze tylko wisky :D