Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćdsdsd

14 dni głodówki

Polecane posty

Gość gośćdsdsd

Witam, jw. planuję 14dniową głodówkę o samych płynach (woda, kawa, herbata bez cukru, zioła) w celach OCZYSZCZAJĄCYCH. I tu od razu mówię, że hejterzy i ich frajers.. komentarze typu jestes głupia etc mnie kompletnie nie obchodzą. najlepiej zamknijcie mo.rdy na wstępie. Mam pyt- czy któraś z kobiet miała może owe doświadczenie i zechciałaby się nieco podzielic-jak czułas się w trakcie etc, odczucia głodu i momenty kryzyzowe. dziękuje i sensowne odpowiedzi!

Gość gość
Tak , kiedys mialam obsesje na punkcie figury, za wszelka cene chcialam wazyc 45kg,166cm, robilam takie glodowki, pilam tylko wode, rano na czczo wode mineralna z cytryna, pozniej wrzatek bo wrzatek przyspiesza przemiane mateti oraz nie odczuwa sie glodu, na tydzien zgubilam 5 kg, najgorsze sa pierwsze 3 dni, bol glowy, czasem zawroty, ale lepiej przygotowac sie przed taka glodowka np ze 2 dni przed tylko lekkie posilki, ale takie glodowki nie sa dobre bo pozniej szybko wracaly mi zgubione kg, mozna robic na oczyszczenie organizmu ale takie 3 dniowe, ja czasem takie robie, a ostatnio 1 dniowe w kazdy poniedziakek, odzywiam sie nornalnie, w miare zdrowo, teraz waze 50kg, nie zamierzam robic takich 2 tyg, glodowek bo po ostatniej zaslablam, leciala mi krew z nosa, rozregulowal mi sie okres, mialam zatwardzenie silny bol brzucha wiec zaczelam pic herbatki przeczyszczajace a jak przestalam je pic to znow problemy z wyproznieniem, rob jak chcesz twoja sprawa, wybor, kazdy organizm reaguje inaczej, POWODZENIA

Gość gość
Ja chciałam zrobić sobie głodówke. Po pierwszych 3 dniach było ok ale na 4 dzień tak mnie brzuch bolał że wylam z bólu, mąż zawiózł mnie do szpitala, dostałam taką zjebe od lekarzy ze szok. Centralnie lekarz powiedział że jestem taką stara a taka glupia.