Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

tak mnie wkurwił facet

Polecane posty

Gość gość

Jest na wieczorze kawalerskim, wszystko ok. Mnie zaprosili znajomi i też nie byłam sama. Spotykamy się 4 lata ja panna z dzieckiem. Zadzwonili jego znajomi i podawali sobie telefon, bardzo mnie lubią na wesele razem idziemy za dwa tygodnie. Poinformował mnie, że nasz wspólny kolega się oświadczył, chociaż mówił, że zrobi to za 3 lata. spytałam się to kiedy idziemy na następne wesele?? I kiedy wreszcie mi się oświadczy?? To były takie niby żarty. A usłyszałam w słuchawce JA TOBIE?? Zrobiło mi się tak przykro, że lecą mi fasole z oczu. Zadzwonił potem jeszcze raz i coś bełkotał ja się rozłączyłam. Teraz dzwonił ponownie.

Gość gość
kto nie śpi niech się wypowie

Gość gość
będę to podnosiła do rana

Gość gość
oni tacy sa...przeczytałam te temat mojemu to usłyszałam " ja bym jemu radził uciekać, bo wy wszystkie chcecie ślubu"

Gość gość
Mam rozwód z orzeczeniem o winie ex męża, nie zależy mi na żadnych ślubach, Wszyscy o tym wiedzą on tym bardziej. Ale dziś zapytał się tak jakbym była jakąś ścierką.

Gość gość
Ok jestem rozwódką z dzieckiem miałam w życiu pecha. Napisałam, że jestem panna, bo panna z dzieckiem chyba lepiej brzmi:(

Gość gość
też mi na ślubie nie zależy - ale sam fakt, że kogos szokuje wizja ślubu ZE MNĄ nie jest miły. a mój to wiem, że mu na ślubie zależy, ale oczywiście to za parę lat, bo teraz to "nie jest gotowy" i tak ja wiem, że ślubu nie będzie, ale fajni być z kimś kto jest pewny że chce być z Tobą.

Gość gość
nie rozumiem czym sie podniecasz koles nie ma zyczenia sie zenic wiec .... chcialabys malzonka zachowujacego sie jak kawaler?

Gość gość
OLEJ GO