Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

w oczekiwaniu na rodzinne...

Polecane posty

Gość gość

1300zł cztery osoby w tym niemowlę i 4latek... dwie osoby ostro palą.fajki z przemytu. nie mają dużych.rachunków bo to dom na wsi. czekają na rodzinne.150zł.uratuje im d**e . po co wam biedoto dzieci jak możecie palić skoro dziecku możesz kupić soczek lub jabłko za rodzinne

Gość gość przelotem samolotem
palenie wyszczupla :classic_cool:

Gość gość
no niestety wierze ze są tacy ludzie niech tylko sie pojawi to macierzyńskie 1 tys miesięcznie to zaraz kobieta bedzie rodzic dziecko za dzieckiem.

Gość gość
ją rzucilam palenie bo nie pracuje. a całą bieda dobrze kopci pod mopsem i nie dostałam rodzinnego

Gość gość
uważam że nawet.za 1300 można mieć dzieci.bo na wsi masz ziemniaki ogródek śliwki na kompot.ale jak obóje pali i wydaje 400na fajki?idiotów pełną.ziemia

Gość gość
a ja pale wylacznie gandzie :classic_cool:

Gość gość
a ją nie dostałam rodzinnego pracy nie mam i nie pale.nie dostaliśmy na pieluchy.ale inni dostali na fajki

Gość gość
Pani w przedszkolu pyta: - Kto mi powie jak robi kotek? Marysia się zgłasza i odpowiada: - Miau miau. - Bardzo ładnie Marysiu, a kto mi powie jak robi krówka? Antoś się zgłasza: - Muu muu! - Bardzo ładnie Antoś, a kto mi powie jak robi piesek? Jaś zgłasza się: - POLICJA, NA ZIEMIE KUR**AA!!!

Gość gość
Powinni zlikwidować rodzinne bo takie kwoty i tak nikogo nie uratują, znam kogoś kto kombinuje w mopsie i zamiast na dzieci to w siebie ładuje kasę, dzieci wychudzone, ubrane w to co ktoś podaruje z litości a mamusia solarium, tipsy, ostatnio warkoczyki robiła, ubiera się na sportowo w nike i adidas a w mopsie nikt nic nie widzi, zglaszalam jako anonimowa osoba problem tych dzieci i w mopsie jej o wszystkim co do słowa powiedziano, albo matka synowi w twarz strzeli a na fb"kochany synuś" pisze pod zdjęciem

Gość gość
powinni tez zlikwidowac urzedy pracy bo tacy posrednicy TEZ nikogo nie uratuja :P niech mnie ktos do qrwy nedzy wyjasni dlaczego bogaty ma rocznie do przodu ponad tysiac pln odliczenia od podatku na bachorka a zatrudniany wylacznie na czarno z powodu bezrobocia za glodowe stawki zreszta na tylko kilkadziesiat zl rodzinnego?

Gość gość
autorka tematu.a dla mnie to dużo.owoce soczki kupię małemu.a jak.masz troje.dzieci to asz 300zł i już jest sporo.często to jedyne pieniądze jakie kobieta ma w ręku.jak.mieszka.w.czarnej.d**e a mąż to sknera

Gość gość
tu autorka dalej. to dużo za 2zł kupię już spodenki na lumpeksie i za grosze kurtkę.czyli.mam za to 3banany na tydzień mały kubuś dziennie i ubrania. a nie.na fajki.patologio

Gość Marinar
Witam wszystkich. Ostatnimi czasy przeglądałam strony związane z aukcjami i wpadłam na jedną z nich, w której zaciekawiły mnie małe ceny artykułów rtv/agd. Myślałam, że to scam ale wylicytowałam nowego laptopa(Samsunga) za 42zł. Jeśli chcecie kupić coś bardzoo tanio, zapraszam - http://tanieaukcje.com/p/6724e89a965911e491220025907bb422