Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kunegunda123

jak to interpretować ?!?!?!? pomożecie?

Polecane posty

Hej dziewczyny mam 26 lat i 5,letniego synka. Z mezem pragniemy 2 dziecka. Cykle 25-28 dniowe . ostatnie cykle 27,27,25.28.26.25 dniowe .dodam ze mam 1 jajnik ale przy pierwszej ciazy udalo sie podczas jednego zapomnienia sie. oczko.gif Miesiaczka zaczela sie 15 grudnia sex prawie co dzien .26 grudnia (12dc) bardzo mocne klucie w jajniku az nie moglam isc po ulicy. W sylwestra zauwazylam duzo mlecznego sluzu bardzo duzo oczko.gif z czasem coraz mnie mniej ale ciagle mam wrazenie ze mi jakos mokro. Klucie i bole w podbrzuszu do od ok 12 do 26 dc. Nagle przestalo a okresu nie dostalam. Mam lekkie zaparcia . bulgocze mi czasem w brzuchu i czasem napady obrzarstwa ;p gdy jade w tramwaju robi mi sie slabo gdy dlugo stoje. zazwyczaj tradzik mialam po okresie a teraz wysypuje mnie od tygodnia.26dc test negatywny .co o tym myslec POMOCY!

Gość gość
odczekaj jeszcze kilka dni i powtórz test albo idź na betę.

Gość gość
Trudno powiedzieć. Zawsze jest jakaś szansa.

Gość gość
nie zawsze tak jest, czasem testy wychodzą pozytywne dopiero kilka dni po terminie okresu a ty miałaś przecież też cykl trwający 28 dni. Uzbrój sie w cierpliwość i zrób kolejny test za kilka dni.