Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Melllaaaa

Wy tez poznajecie samych palantow??

Polecane posty

Gość Melllaaaa

Co uwazacie o kims takim? Przychodzi do was, sam w sumie zaproponowal, wyrazilam zgode. Liczy na kolacje, pojawil sie bez wina chocby. Po prostu przyszedl ot tak goly i wesoly oczekujac bog wie czego :O

Gość gość
ja poznaje same idiotki albo wywyzszajace sie ksiezniczki

Gość Mellaaaa
Rozwin jakos...

Gość Nazwalem corke Symonia
Zawsze chłopcy najładniejsi, Na wojenkę szli najpierwsi, Gdy dziewczynom w oczach rosły łzy, Wojsko tak śpiewało im. Nie żałujcie serca dziewczyny, Póki pragną was, Życie tak króciutko trwa, Wojsko dla was śpiewa dziewczyny, Wojsko wasze jest, Nie żałujcie wojsku serc. Bo nie tylko Kirasierzy, Całowali jak należy, Pod tym względem nie będziemy kryć, Wojsko jest nie gorsze dziś. Nie żałujcie serca dziewczyny, Póki pragną was, Życie tak króciutko trwa, Wojsko dla was śpiewa dziewczyny, Wojsko wasze jest, Nie żałujcie wojsku serc. Czołg, samolot ważna sprawa, W wojsku służba nie zabawa, A gdy skończysz służbę dopnij pas, Na dziewczyny prztszedł czas. Nie żałujcie serca dziewczyny, Póki pragną was, Życie tak króciutko trwa, Wojsko dla was śpiewa dziewczyny, Wojsko wasze jest, Nie żałujcie wojsku serc. (x4) Nie żałujcie wojsku serc. Nie żałujcie wojsku serc. Nie żałujcie wojsku serc.

Gość gość
Na pewno nie przyszedł z niczym, zapewne zainwestował w prezerwatywy, więc już na wino nie starczyło ;)

Gość gość
Postaw mu szklanke wody ,pogadaj z nim chwile i odprowadz do drzwi bo jeszcze masz troche pracy i jestes zmeczona wiec chcesz polozyc sie wczesniej :)

Gość gość
a jak by przyniósł wino to powiedziała byś, że chciał Ciebie upić i wykorzystać

Gość gość
dokladnie laskom sie w doopach przewraca

Pocieszę Cię. Po zakończeniu związku byłem jakieś 3 tygodnie zarejestrowany na portalu randkowym. Jedna panna chciała dać mi d..y, druga, żebym jej załatwił pracę, trzecia była totalnie zaniedbana i aseksualna, ale inteligentna, więc pomyślałem, że wyciągnę ją na kawę. Po kilkunastu dniach zmieniania terminów poddałem się.