Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

do dziewczyn z Anglii co polecacie ??

Polecane posty

Gość gość

Jakie produkty dostępne na wyspach polecacie ? pieluszki, chusteczki, kremy, słoiczki, kaszki, wszystko co dotyczy dzieci. Podzielcie sie swoimi doświadczeniami, ja dopiero zaczynam te przygodę i jestem zielona w temacie, chętnie sie czegoś dowiem. Pozdrawiam ;)

Gość gość
Ja polecam pieluszki w Aldi sa bardzo dobre wczesniej uzywalam pampers tez bardzo dobre

Gość malinoowka
Na wstepie wypada powiedziec ze kazde dziecko jest inne i co podpasuje jednemu nie zawsze bedzie dobre dla drugiego. Jesli chodzi o produkty ktore ja uzywalam dla synka to: 1. Pieluchy Pampers, od 6tego mies zmienilam na te z Aldi bo tansze i tez nawet spoko, a pampersy juz tylko na noc. 2. MM- synek na poczatku byl na Aptamilu (karmienie mieszane), po 7mcach zmienilismy na SMA bo dostal wysypki (jak zmienilam na ten po 6mies). No ale po SMA zaczely sie zielone kupy wiec znowu zmiana, tym razem Cow &Gate no i juz tak zostalo. 3. Sloiki- nie wypowiem sie bo nie jestem w temacie. Gotuje sama. 4. Kaszki- tak jak i ze sloikami- nie moge nic polecic. Synek je kasze jaglana, manne, platki owsiane, platki ryzowe. Wszystko gotuje sama. 5. Chusteczki uzywamy pampers sensitive, choc podobno wiele dzieci uczulaja slyszalam. No ale dla nas ok. Jak juz Ci przypasuja, to kupuj megapaki (12opakowan) na amazonie albo w asdzie, np. teraz sa po 7.90f 6. Kosmetyki- do kapieli i wlosow uzywam Mummy&Me. Ale tylko dlatego ze dostalam kiedys probki i jakos tak juz zaczelam to kupowac. Mam nadzieje ze choc troche pomoglam! Powodzenia :)

Gość gość
Bardzo dziekuje za wyczerpującą odpowiedz

Gość gość
ja od poczatku uzywam najtanszych pieluch, kosmetykow itd i jest ok, w UK sa inne standardy i te najtansze tez sa dobre

Gość gość
Pieluszki pampers activ baby kupuje w bootsie duże paki 2 za 20f.,razem jest jakieś 130 pieluch. Chusteczki nawilżające Johnson baby(różowe) w Savers 4 za 3 f. Lub 6 za 5f. zależy. Krem duży sudocrem tez z savers. Sloiczki i kaszki z bootsa czesto są promocje Np 10 sloiczkow za 6 f, czasem z polskiego sklepu. Mleko nastepne Aptamil. Smoczki i butelki z Aventa.

Gość gość
właśnie znalazłam temat, podnoszę, co wiecej ???