Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dziewczyny ile wam zajmuje rano wyszykowanie się do pracy?

Polecane posty

Gość gość
całosc, czyli poranna kawa, toaleta, makijaz, ubranie ok 40 min

Gość gość
ubranie, makijaż lekki- 3-5 min, z kawą 10.

Gość gość
Znam dwa oblicza ,swiata,dwie różne strony, przez mrok już szedłem,cien nadziei znajomy. A kiedy we mnie umierają marzenia o życia drogę pytam Cię. I nieraz ostro wiatr i piach wiał mi w oczy, pod górę los mój,czasem z góry toczył. Dziś dobrze wiem ile znaczy kochać i tracić, dziś dobrze znam życia sens. Ref. Znów chcę się śmiać mieć w oczach łzy być blisko tak chcę znów żyć. Zupełnie świat ma inny smak, gdy jesteś ty. Byłem na szczycie byłem na dnie, odwagę mam i boję się, czego dziś chcę od życia wiem, od kiedy jesteś ty. Co może dać nam jutro dziś niech nam odpowie, chcę obok być,mieć tylko Ciebie przy sobie. Znów dzień i noc nabiera barw i znaczenia od kiedy kochasz mnie i może sen nasz o milości przeminie a jednak coś w nas zostanie nie zginie, zostaną w nas już tylko wspomnienia.

Gość gość
wstaję o 6.30 a wychodzę o 8.10 w tym czasie :myje zęby, piję kawę, pale papierosa, biorę prysznic, czeszę się, robię makijaż, robię śniadanie do pracy, jem lekkie w domu, idę z psem ( spacer około 15min), wracam, zostawiam psa i wychodze do pracy.

Gość gość
Wstaje o 6, wychodzę z domu 7:30 . Trochę długo zajmuje mi to szykowanie, ale ja nienawidzę niczego robić w pośpiechu, muszę wszystko robić starannie i na spokojnie :) I zawsze muszę mieć jakieś 10-15 minut w zapasie np. na przebranie bluzki, którą niechcący zaleję kawą, albo na poprawienie rozmazanego makijażu :)

Gość gość
ja pracuję na zmiany, jak idę na rano daję sobie zawsze 1,15 na wszystko: szybkie śniadanie, umycie, makijaż, ubranie, włosy...i zdążę jeszcze coś posprzątać.

Gość gość
SPRYTNE DZIEWCZYNKI:)

Gość gość
1 godzine

Gość gość
20 minut z prysznicem, nie robię makijażu (na szczęście nie muszę), a śniadanie jem w pracy - wolę dłużej pospać