Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

27 zawsze sama załamana

Polecane posty

Gość gość

nie chce mi sie zyc,jestem cale zycie sama,bardzo chcialabym kogos miec i kochac:(byłam bardzo zakochana z zonatym i mialam z nim romans,i tyle mojego zycia uczuciowego:(zrobilabym wszystko dla ukochanego faceta ale nikt mnie nie chce,mam depresje chyba

Gość gość
mam 21 lat jestem facetem nigdy nie kogo nie miałem i żadna mnie nie chce

Gość gość738
Dlaczego zwiazalas sie z zonatym mężczyzna ?

Gość gość
Nikt cię nie chce bo jak bzykałaś się z żonatym, to i ja takiej bym nie chciał, co świadomie stuka się z *****czem.

Gość gość
To następnego kochanka sobie znajdź, w czym problem?

Gość gość
tym razem desperat w wydaniu kobiecym = desperatka Ludzie wyczuwają takich i trzymają dystans

Gość gość
Ja moj pierwszy zwiazek mialam w wieku 28 lat. Rozpadl sie niestey po kilku miesiacach. Teraz jestem szczesliwa zona i matka 1,5 rocznej coreczki. Obecnie mam 33 lata. Nie ma reguly. MIlosc moze przyjsc do nas w kazdym wieku. Zycze szczescia, spotkania milosci zycia i tego, abys na swojej drodze nie spotkala zadnej lafiryndy, co rozwala innym zwiazki.

Gość gość
o tym romansie nikt nie wie wiec to nie dlatego jestem sama,a kochanka nie szukalam,zakochalam sie strasznie,on sie zabawil tylko ale nie mam zalu bo chociaz mam co wspominac

Gość gość
Facet wyczuł twoje wielkie pragnienie bycia kochaną i korzystał z tego póki potrzebował. Wrzuć na luz! Twoja wartość nie tkwi w oczach faceta, którego jeszcze nie znasz, tylko w tym jak kształtujesz swoje życie.

Gość gość
Nie lubię szmat, które sie wiążą z zonatymi. Dobrze Ci tak. Z doświadczenia wiem, ze jak kobieta nie pozwoli to facet nie zdradzi... Jesteś zwykła dzi...

Gość gość
Nie przesadzaj gościu piszący o dziwce, żonaty facet jest jeszcze gorszy niż taka kochanka, która pewnie na wstępie znajomości nie wiedziała o żonie, a taki koleś robi wszystko z premedytacją, to on wtedy jest naczelną koorwą.