Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dieta1991

Odchudzam się :)

Polecane posty

Witam wszystkim, moim noworocznym postanowieniem było wrócić do wagi z przed 3 lat :) Praca dom praca jedzenie byle czego doprowadziło mnie do wagi 69 kg przy wzroście 158 :( Dodatkowo moim problemem są słodycze które mogę jeść bez limitu. Częste obfite kolacje (np pizza) po 22 doprowadziła mnie do tej wagi. Postanowiłam zacząć zdrowo się odżywiać, jeść 5 razy dziennie mniejsze porcje. Zrezygnowałam ze smażonego, tłustego i przede wszystkim ze SŁODYCZY. Pierwsze dwa dni były dla mnie tragiczne, myślałam że nie dam rady ale jakoś przetrwałam. Dziś mija 11 dzień i czuję się świetnie. Straciłam już ponad 2.5 kg . Dodam jeszcze że piję czerwoną herbatę, natknęłam się na nią gdzieś w internecie, że jest bardzo dobrym spalaczem tłuszczu. Najlepiej wypić ją 30 minut po posiłku. A od dziś zaczynam ćwiczyć na orbitek-sie :) Myślicie że po 2/3 miesiącach będą widoczne efekty? Pozdrawiam :)

Gość gość
Pewnie ! Tylko trzeba wytrwać te 2/3 miesiące ;)

Gość halynka3
Jedz dużo gotowanego - ja tak robię. Mam parowar philipiaka i w nim przygotowuję warzywa, mięso i ryby. Do tego wieczorkiem biegam co drugi dzień po 30min i w tygodniu dwa razy chodzę na basen. I tak przez miesiąc straciłam całe 3kg. I mam nadzieję, że jeszcze 5kg uda mi się zgubić :)

Gość gość
też się zabrałam za siebie, i muszę powiedzieć że minął miesiąc i już czuję się lepiej nie jedząc tego szmelcu, w ogóle mam dziwne poczucie kontroli nad swoim życiem Staram się też jeść jak najwięcej warzyw na parze jakieś chude mięso bądź rybka, jak najmniej przetworzonej żywności i wspomagam się Novoslimem, siostra mówiła, że to dobra opcja do diety no zobaczymy póki co już 3, 5 kg mniej Jakiś sport musze wprowadzić ale na razie mało czasu

Gość gość
Dla osób które wolą diete od suplemenetów. Polecam Dietę Limvena. Jestem na 2 miesiącu. Pije koktajle odżywcze zastępujące niektóre posiłki w ciągu dnia. Kalorii dziennych jest faktycznie nie wiele ale da się przeżyć :) motywuje wyraźny spadek wagi. Polecam się zapoznać o ile macie tego typu problemy.

Gość gość
a te koktajle to nie suplementy? TO STRASZNE ŚWIŃSTWO

Gość gość
jak zwykle to reklama suplementow i tyle

Gość miodek28
Wiesz nie musi być to reklama suplementów bo ludzie biorą suplementację bo ona pomaga ;) wiem to po sobie bo sama przyjmuję Afrykańskie Mango http://szczupla-kobieta.pl pomógł mi bardzo w zatrzymaniu mojego podjadania;) dzięki wysiłkowi,diecie i suplementacji moja waga spadła już 12kg w 2 miesiące!