Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

rodzice chlopaka wydzwaniaja codziennie i wszystko krytykuja

Polecane posty

Gość gość
Ja nie widze problemu, związałas sie z małym chłopczykiem, do którego parę razy dziennie dzwoni mamusia, a jemu to nie przeszkada, bo on problemu nie ma.Poszukaj dorosłego faceta, a takie akcje nie będą miały miejsca.Pierdoy ktoś popycha,że to dobrze rokuje na przyszłosc, akurat rokuje fatalnie, może dobrze dla toksycznych relacji, ale nie dla zdrowego dorosłego życia.Tój chłopak to maminsynek, albo chcesz takiego partnera , albo nie, on się nie zmieni z czasem będzie tylko gorzej.

Gość gość
Rodzice chłopaka nie muszą się przecież przejmować fochami każdej dziewczyny, mozę za chwilę już będziesz nieaktualna, a chłopak znajdzie sobie taką laskę, dla której takie wścibstwo i zawracanie tyłka o byle co, będzie super kochającą się rodziną, przecież i takich idiotek nie brakuje, poczytaj posty wyżej.

Gość gość
Cyt: gość 2015.01.11 Autorka juz zaczyna mącić miedzy chłopakiem a jego matką.Gdy będzie mądry i zrozumie jaki ma babol cel to powinen cię wziąc na kopa i spuścić z 10 piętra.Niedorozwoju,nie rozumiesz ze sa rodziny które tęsknią za sobą,ze ich relacje są dobre a ty juz manipulujesz.Mi jakby mój mąz powiedział zebym nie odbierała kolejnego tel.od mojej matki to dostałby w ryj(brzydko napisałam ale dosadnie byś wiedziała że są tacy którymi nie można manipulować) komentarz: PATOLOGIA