Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

konflikt synowa teściowa to wynik zalezności najczęściej finansowej

Polecane posty

Gość gość
Gośc 13.25 co idioto ruszyło??? słoma to tobie wystaje ,ale z gaci,wsiowy idioto! widzisz na forum mozna pisac wszystko,tylko takie cymbały jak ty daja się nabierac hahahahaha,mam niezłą polewkę z ciebie,dziadu zasmarkany:) i dziwię się że sa jeszcze tacy idioci na świecie jak ty.cos nie tak z twoja główką biedaku( biedaczko)a swoja teściową będe nazywac jak chce i guzik ci do tego,bo niewiesz jak jest to zamknij ta jadaczkę ,bo jak się jest takim głupkiem jak ty to nie powinienes nawet otwierać tej japy.

Gość gość
Ja bylam mila dla tesciowej, czesto jak prosila zeby do sklepu po drodze do nich zajechac czy cos to nawet kasy nie bralam za zakupy jak nie bylo dobrze, milo bylo dopoki moj sie nie oswiadczyl, pozniej latal jedza po wsi i wymyslala jakies.historyjki na moj temat, pare dni przed slubem przy mnie mowila mojemu zeby sie zastanowil, mojej mamie mowila ze nie jestem warta jej syna itd. Niestety tak z kazda synowa robila jak sie okazalo, teraz ani nie odzywa sie do swoich synow ani do nas i na razie wszyscy oddychaja z ulga :) ciekawe tylko jak zareaguje ze jej wnuk jest juz na swiecie

Gość gość
Proszę się nie kłócic tu administratorka forum!!!! bo temat będzie zlikwidowany,proszę szanować się nawzajem,każdy ma inne poglądy i trzeba się troszkę hamować.

Gość gość
gość dziś Kłamczucha i oszustka.Jak odkryli ze zmysla to jedzie epitetami. A tesciowej to zawdzięczaj ze masz męza pantofla,inny by cie zebrał za oszczerstwa na kopa.

Gość gość
gość wczoraj obelgowac to mozesz swoja matke a od matki meza to wara dzido

Gość gość
Ha ha debile skończone,kłócą się między sobą a ty ostatnia szmato zbieraj się na druga zmianę bo prostytutki chyba juz zaczeli prace:):):)