Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość LIBRETTA MARYJA

JAK ZAŁATWIĆ ZAPROSZENIE DLA LIBIJCZYKA

Polecane posty

Gość LIBRETTA MARYJA

on chce do mnie przyjechać prosi o invitation gdzie się to załatwia i trudno to dostać czy to tylko formalnośc ?

Gość gość
haha wiaodmo, że chce przyjechać. szuka głupiej europejki żeby mieć stąły pobyt. aż taka jesteś głupia, brzydka i zdesperowana że nie możesz sobie znalezc kogoś z normalnego kraju? :o

Gość Ot_ton
daj mu to przetrawic na poczatek ;)

Gość LIBRETTA MARYJA
JEGO URODA, INTELIGENCJA , WRAŻLIWOŚĆ - takiego mężczyzny w kraju nie spotkałam

Gość gość
To jedź do niego. Tam wszyscy jego koledzy są "urodziwi, inteligentni i wrażliwi". Nie zaśmiecaj Polski.

Gość gość
zgadzam się z autorką - Libijczycy i algierczycy to najpiękniejsze nacje świata jak mieć dzieci to tylko z nimi bo z polakami wychodzą zazwyczaj blondprosiaki

Gość julka19xx
mama mu mówi : Poszukaj żony. A on wciąż w kozy zapatrzony. Nie sprowadzaj nam do PL ciapatych.

Gość LIBERTTY MARIA
Mamy plany on chce utworzyć tu sieć resteuracji DONER kebab HABIB ja będę menagerem.

Gość gość
o tych kebabach to podszyw!!!!!!!!!! wiecie coś w temacie ?

Gość gość
Nikt kto ceni bezpieczeństwo na ulicach i Polske nie pomoże ci 🖐️

Gość gość
Musisz miec odpowiednia sume na koncie,wlasne mieszkanie lub umowe najmu, albo np jak rodzice maja dom lub mieszkanie musza wyrazic zgodę na goscine ale musza miec odpowiedni metraz, kasa na koncie wrazie na jego bilet oraz jego utrzymanie, w warszawie na starowce jest biuro do spraw cudzoziemcow, w innych miastach tez pewnie jest lub dowiedz sie w gminie

Gość gość
to tak jakbym za niego była odpowiedzialna to w moim obowiązku jest go utrzymywać i sponsorować to ja się boję że mi konto wyczyści nie wiem ryzykować i zapraszać go :?

Gość gość
Panstwo sie boi ze nie bedzie mial za co wrocic, gdzie mieszkac, za co zyc podczas pobytu w Pl, dlatego taka ustawa , osoba ktora zaprasza cudzoziemca musi miec kase na koncie, warunki mieszkalne, bo wrazie co to kto pokryje jego pobyt

Gość gość
Musisz sie z nim dogadac ze sam kupuje bilety w obie strony, sam placi za wyzywienie , moze np nocowac w hotelu ale ja na twoim miejscu jak juz go zapraszasz to wolalabym zeby nocowal u ciebie, mialabys go pod kontrola, a kase musisz miec na koncie, warunki mieszkalne musisz miec bo inaczej nie dadza ci zezwolenia aby on przyjechal

Gość gość
Panstwo sie boi ze nie bedzie mial za co wrocic, gdzie mieszkac, za co zyc podczas pobytu w Pl, dlatego taka ustawa , osoba ktora zaprasza cudzoziemca musi miec kase na koncie, warunki mieszkalne, bo wrazie co to kto pokryje jego pobyt

Gość gość
Kolejna p*****lnięta która ściąga brudasa do Polski :O

Gość gość
musisz miec kase na koncie na pokrzcie kosztow odbudowy budynkow ktore wysadzi w powietrze

Gość gość
Polki to jednak są łatwe i puszczalskie :o

Gość gość
A jak NATO rozwalało Libie to pewno sie cieszyliście, że usuwają złego dyktatora? Sami jesteście winni. Zachód zniszczył ich kraj, teraz nie da sie tam normalnie żyć i nic dziwnego, że chcą gdzieś uciec. Zapraszaj go dziewczyno, bo jeszcze mu tam głowe utną za to, że nie walczył z Kaddafim.

Gość gość
muziyna ci trzeba!

Gość gość
tak nisko spadlac nie wiez mu piknie mowi bo chce miec pobyt powiedz mu jak zmieni religie to moze przyjechac dobrze wie ze nie moze wrocic bo grozi mu kara smierci dopadna go tez w europie

Gość gość
Moja kolezanka ma meza pakistanczyka, chciala zaprosic brata meza, wiec musiala miec na koncie ok 10 tys, mieszkanie, ale ty chyba naiwna nie jestes wiec czego sie boisz ze konto ci wyczysci, chyba nie dasz mu dostepu do wlasnego konta, a kasa jest potrzebna bo jak sie wypelnia wniosek o zgode na zaproszenie to potrzebny jest wyciag z banku, akt notarialny mieszkania, lub umowa najmu, warunki mieszkalne, bo w przeciwnym razie nie otrzymasz zgody zeby przelecial, takie przepisy , przeciez Panstwo nie bedzie pokrywac kosztow, wrazie co to osoba ktora zaprasza musi pokryc koszta, dlatego panstwo sie zabezpiecza, kolezanka kasy nie miala a ten brat meza bardzo chcial orzyleciec wiec najpierw przyslal kase przez wester union, sam kupil bilety,

Gość gość
sytuacja w jego kraju nie ciekawa :( on już kilka razy był w Europie - ma tutaj wielu znajomych Libijczyków ale do mnie chce przyjechać - tak po prostu w odwiedziny

Gość gość
osszsz

Gość rekumkum
słuchaj nie masz się co bać jeżeli on ma dobre zamiary to niech on ci wyśle pieniądze na jego zaproszenie,a ty tylko pojedziesz i mu zrobisz na ulicy Długiej w warszawie.Nie będziesz ryzykowała swoją kasą.Są różni ludzie więc zastanów się a póżniej działaj, ale tak od siebie to Libijczycy to lepszy naród niż np. Egipcjanie.Mam dużo znajomych Libijczyków bo byłam w libii prawie 20 lat są okey.pozdrawiam