Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosc 2343

Inwestycja w siebie czy w ubrania?

Polecane posty

Gość gosc 2343

Lepiej kupić sobie fajny ciuch czy zainwestować w np wybielanie zębów , soczewki, dobry kosmetyk poprawiający urodę ?

Gość gość
zainwestuj w jakis kurs pustaku

Gość gosc 2343
Tak się mówi inwestycja, chodzi mi o schludny i ładny wygląd. Nie zarabiam tyle, żeby od razu móc sobie kupić fajny ciuch i wydać na inne rzeczy, W pytaniu chodziło mi bardziej na co bardziej patrzy się na ładny uśmiech czy super bluzkę ?

Gość gość
powiedzenie "jakim Cię widzą, takim Cię piszą" jest prawdziwe. Trzeba w siebie inwestować, ale i schludnie wyglądać. Na ciuchy nie trzeba wydawać grubej kasy, tylko podejmować mądre decyzje. Ja na przykład często kupuje na odkupuj.pl, bo można się fajnie ubrać za małe pieniądze.

Gość ulkaT
powiedzenie "jakim Cię widzą, takim Cię piszą" jest prawdziwe. Trzeba w siebie inwestować, ale i schludnie wyglądać. Na ciuchy nie trzeba wydawać grubej kasy, tylko podejmować mądre decyzje. Ja na przykład często kupuje na odkupuj.pl, bo można się fajnie ubrać za małe pieniądze.

Gość karinaaaaa1
Zdecydowanie w siebie. Nie chodzi tu jednak o kupowanie kolejnych kosmetyków czy suplementów, a o naukę. Na pewno warto zainwestować w tego typu szkolenie http://dorotakostowska.pl/wystapienia-publiczne/ . Jest to ciekawa propozycja praktycznie dla każdej z nas.