Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dlaczego Taka Jedna nie chce abym ją kochał?

Polecane posty

Gość gość
byłem i właśnie ta moja ostatnia miłość nauczyła mnie chłodnej kalkulacji aby znowu nie musieć czuć się jak "nikt",

Gość gośćnojak
Ale zaraz zaraz najpierw piszesz, że z nią rozmawiałeś przez wiadomości potem piszesz, że jestes obojętny w stosunku do niej to jak to jest bo już się pogubiła? ;/

Gość gość
Jaki psychol

Gość gość
Ja też już nie wiem o co chodzi autorowi, raz chce ją kochać, ale ona nie chce, potem ona coś czuje ,a on nie- istny galimatias:)

Gość tego nie ogarniesz
Powiem Ci dlaczego. Przynajmniej ja tak miałam. Pewnego dnia zerwałam z moim facetem, z którym byłam 2 lata. Zdradził mnie, bolało cholernie . Kochałam go dalej, ale nie byłam tak naiwna by ciągnąć ten związek. I po ok miesiącu pojawił się Pan X. Na pocztaku wszystko ok, był niesamowity, tyle kwiatów i innych pierdół nie dostalam przez całe życie, ale po kilku tygodniach zaczął mnie brzydzić. nie potrafiłam z nim być. Zerwałam. Wracał, ciągle, szantażowal mnie, był tak cholernie uparty, że koszmar. Wniosek z tego jest krótki: Twoja wybranka: a) kocha innego, b) jesteś zbyt nachalny i natarczywy. Dziewczyny też lubią "gonić króliczka". Nie da się nikogo pokochac na siłę. Tyle w tym temacie. Powodzenia z inną.

Gość gość
ona jest obojętna w stosunku do mnie, najpierw rozmawialiśmy, później wysłałem jej kilka wiadomości później znowu rozmawialiśmy później znowu wiadomości a teraz już sobie odpuściłem

Gość gość
kochalbym ja najbardziej na swiecie jesli tylko ona choc troche odwzajemnila moje uczucie, gdybym wiedzial ze jesli jej troche bedzie zalezalo to moglbym sie starac bardziej

Gość gość
serce nie sluga

Gość gość
gdyby facet za mna tak latal to bym go nie chciala

Gość gość
To skoro ona tak się zachowuje tzn. nie odpisuje na wiadomości itd. to jej nie zalezy niestety chociaż to cięzkie musisz zmienić obiekt westchnień, bo w tej relacji nie masz jużczego szukać... a jesli szukasz to nie znajdziesz na pewno.

Gość gość
i to mnie boli najbardziej, ze poleci za kims kto ja skrzywdzi a wtedy moze byc juz za pozno na zmiany