Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie kocham dziewczyny, ale nie mogę z nią zerwać

Polecane posty

Gość gość

Jesteśmy razem już od 6 lat, od 2 mieszkamy razem. Niestety sytuacja wygląda tak, że pracuję u jej ojca. Mieszkamy razem w jej byłym mieszkaniu - jej rodzice wybudowali dom, przez jakis czas wynajmowali to mieszkanie, a teraz my w nim mieszkamy. Czyli zrywając z nią strasiłbym wszstko. Nie mam zbyt wielu oszczednosci, oboje mamy po 27 lat i nie mam wyboru - musze w tym tkwic. Tesc mnie lubi, rzadko krytykuje o ogolnie bardzo pomaga. Ale kurcze, wszystko sie wypalilo

Gość gość
A ona chce za ciebie wyjść?

Gość gość
Dziwna sytuacja, przewaznie takie rzeczy pisza dziewczyny

Gość gość
Zalezy jej coraz bardziej na slubie

Gość gość
Jak jej zalezy to spróbuj się w niej zakochać na nowo :)

Gość gość
To tak nie idzie

Gość gość
To jesteś bracie uziemiony :D

Gość gość
Milosc nie jest zalezna od naszej woli, tych uczuc nie da sie kontrolowac ani podejmowac decyzji o ich zaistnieniu. Rozumiem twoje rozterki autorze. Za duzo jest tu zaleznosci i wiele masz do stracenia - praca, mieszkanie. Pusc wodze wyobrazni i poudawaj przed soba coby bylo gdyby to twoja dziewczyna chciala z toba zerwac - najprawdopodobniej stracilbys to wszystko tak czy siak. Albo gdybys jej nigdy nie poznal - tez musialbys jakos sobie poradzic. Uzalezniasz teraz wszystko od sytuacji materialnej ale w zyciu zawsze moze wydarzyc sie cos co moze wplynac na ta sytuacje - forma twojego tescia moze zbamkrutowac, twoja dziewczyna bedzie chciala sprzedac mieszkanie itd. Jestes mlodym czlowiekiem i byc moze cos innego czeka na ciebie, mo0ze cos innego pisane jest twojej dziewczynie. Bycie razem w dlugoletnim zwiazku nie oznacza, ze mamy obowiazek tkwic przy tym samym partnerze do konca zycia.

Gość gość
mialo byc: firma twoje tescia moze zbaknkrutowac

Gość gość
Co tu duzo pisac, jestes wyrachowany.

Gość gość
haha, a mówi się ze kobiety to materialistki... jesteś zwykłą męską kurwą i oszustem, autorze! mam nadzieję że twoja dziewczyna dowie się jak ja okłamujesz i cie wypierdoli! jesteś ciotą, a nie facetem

Gość gość
Idzie idzie, ino się trzeba uprzeć. Chociaż przyznam, że ja bym nie chciała takiego lamusa :D