Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość26

Zakochałam się w chłopaku 7 lat młodszym

Polecane posty

Gość gość26

ja mam 26 a on 19 lat :( nie wiem jak mam się zachowac,co w tej sytuacji zrobić. Bardzo mi sie on podoba, dobrze się rozumiemy i mamy podobne zainteresowania ale jednak ta róznica wieku troszke mnie przeraża. Czy to ma sens w tym przedziale wiekowym?

Gość gość
Jesteś za stara.Co będziesz robiła jak będziesz miała 50lat a on 40.C**a ci zwiędnie .

Gość gość26
ojjj juz widzę wszędobylski jad. Dzię-ku-je-myyyy

Gość gość
17:05 Do 50-ti jeszcze jej dużo zostało ,co się będzie martwić na zapas, niech żyje chwilą.

Gość gość
No trochę kiepsko, on pewnie dopiero co po maturze a ty już pewnie po studiach co?

Gość gość26
No dokladnie, on w tym roku maturę pisze a ja skończyłam juz studia. Zdaję sobie sprawę że sytuacja jest cięzka ale naprawdę dobrze mi z nim. Boję się jeszcze powiedziec o naszym związku moim znajomym, rodzinie bo boję się ich reakcji i głupich komentarzy. Narazie jestesmy w tak zwanym ukryciu.... ale nie chcemy juz tego ukrywać

Gość gość
ej mi też ostatnio spodobał się młodszy, w sumie podobny przedział wiekowy co u ciebie, i cały czas tylko w duchu się opaminałam, ogarnij się dziewczynko ogarnij..:D ale, wiesz, jeśli dobrze się rozumiecie, to warto spróbować, czas i zcyie dalej zweryfikuje, czy będziecie w stanie sprostać temu wyzwaniu

Gość gość
Ja p*****le, zaraz rady typu 'co jak bd mieć 100 lat, a on 150?' Ludzie to nie średniowiecze! Związek można zakończyć po paru latach jak sie chce, kościół nie spali was za to na stosie! Ja mam 20 lat i powiem, że byłbym wniebowzięty jakby interesowała sie mną kobieta koło 30. Dla ludzi w moim wieku to wydaje sie wręcz niemożliwe, ale jak sie zdarzy to raczej każdy nie opuścił by takiej szansy. Młodzi faceci lubią 'prawdziwe kobiety' a starzy 'młode dziewczyny' :D Tak to już jest.

Gość Kasik007
Ja mam 27, mój Mężczyzna 20. Pisałam tu kiedyś nawet z prośbą o radę. Zdania były podzielone...W końcu doszłam do wniosku, że nie ma sensu walczyć z miłością ( wtedy zastanawiałam się nad zakończeniem tego). Jesteśmy już prawie rok ze sobą. Wyszliśmy też z ukrycia.. Da się :) Kwestia dojrzałości i charakteru. Powodzenia ! :)

Gość gość
Ja mam.faceta o 11 lat mlodszego i jestesmy juz razem 7 lat i jest ok.nie widac nawet roznicy wieku miedzy nami

Gość gość
Kurde, przez ten temat sie ogarnąłem. Musze poszukać starszej dziewczyny, bo niedługo sie zbliże do tego wieku, kiedy woli sie młodsze :D Straciłbym bezcenne przeżycie .

Gość gość
Ale jak facet jest duzo starszy to jakos nikt nie robi problemu co bedzie za iles tam lat

Gość Kasik007
Uroda przemija....Wspomnień też mi nikt nie odbierze....A z Nim jest mi tak dobrze, jak nigdy nie było wcześniej z nikim...Dlatego też uważam, iż należy być odważnym i nie patrzeć na to, co inni powiedzą...Tylko na to, co się czuje i czy jest się szczęśliwym :)

Gość gość
Moja znajoma ma o 20 lat mlodszego i sa razem bardzo dlugo i nikt nie robi problemu chociaz uwazam i mowilam jej to ze to jednak za duza roznica ale jak im jest ze soba.dobrze to ok

Gość gość
niektorzy mlodzi lubia starsze

Gość gość
nie masz sie czym martwic .to nie jest taka duza roznica

Gość gość
do czasu póki młodsza i ładniejsza się nie napatoczy

Gość gość
mi sie tez mlodsi podobaja

Gość gość
nie ma co sie martwic na zapas

Gość gość
podoba mi sie jeden mlodszy facet.

Gość gość
Młodsza i ładniejsza to się może napatoczyć zawsze i każdemu, nie tylko 7 lat młodszemu. Taki argument jest więc całkowicie pozbawiony sensu...