Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

poleccie dobra nianie elektroniczna

Polecane posty

Gość gość

poleccie dobra nianie elektroniczna w rozsadnej cenie..

Gość gość
Ja mam Angel care z monitorem oddechu i jest super. Tylko cena dość wysoka ale moim zdaniem warto.

Gość gość
ja mam philipsa avent, Super! Jest dosyć droga, ale można kupić używaną. Ja tak zrobiłam. Mam psiaka, którego muszę wyprowadzać jak mąż w pracy, więc dziecko na chwilkę samo zostaje w domu. Bez niani bym się na taki czyn nie odważyła. Niania philips ma duży zasięg i dobry. Mieszkam w bloku na 2 piętrze, niania łapie sygnał nawet gdy dzieli od niej drugi blok. Nie łapie mi zasięgu w piwnicy. Jest dwustronna tj. można mówić do bazy. polecam!

Gość gość
do postu wyżej: dodam, że kupiłam używaną za 150 zł. Nowa ok. 300/350 zł.

Gość gość
A ja polecam aplikację na smartfona. Mieliśmy nianię elektroniczną typową, ale jej znacznie mniej ufam niż tej z komórki - często były jakies zakłócenia, sprzeżenia, gdy w sąsiedztwie inne dziecko korzysta z niani to też to łapie i zakłóza... Aplikacja na telefon działa tak, że jeden telefon zostawiasz przy dziecku, w nim definujesz numer, na który aplikacja dzwoni w momencie gdy dziecko zaczyna wydawać dźwięki (czułość można modyfikować), drugi telefon, np. ojca dziecka nosisz przy sobie. Działa bez zarzutu. Jeśli nie potrzebujesz niani na co dzień w domu (a w mieszkaniu jednopoziomowym raczej nie jest potrzebna, dziecko po prostu słychać) tylko w czasie jakichś szczególnych okoliczności typu wesele, wyjazd itd to polecam jak najbardziej - sprawdza się to idealnie.

Gość gość
no i taka niania jest za darmo!

Gość gość
Angel Care tylko i wyłącznie! Ma monitor oddechu i to było dla mnie najważniejsze przy podejmowaniu decyzji. Synek ma juz 4 latka ale do 2 lat niania była w użytku i śmiało mogę polecić. Koleżanka też ma ten model i rowniez sobie chwali.

Gość Jakie to żenujące
To jest wyrzucanie pieniędzy w błoto!.Trzeba mieć dziecku w pobliżu i to wszystko. Takie aparaty są dobre dla nygusów!

Gość Jakie to żenujące
To jest wyrzucanie pieniędzy w błoto!.Trzeba mieć dziecku w pobliżu i to wszystko. Takie aparaty są dobre dla nygusów!

Gość gość
dla nygusów? :) jak wieszam pranie w ogrodzie, albo robię porządek w piwnicy, gdy dziecko śpi w swoim pokoju to jestem nygusem? hahaha odpowiedz zatem co powinnam zrobić? może łóżeczko za sobą ciągnąć? ty PRACUSIU od siedmiu boleści żal mi cię :)