Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy zwiazalabys sie z facetem ktory nie ma znajomych Jest typem samotnika

Polecane posty

Gość zdycham
Jakieś gimbusiarskie pytanie. Zastanów się, czy szukasz faceta po to, by mieć w nim wsparcie, być kochaną i szanowaną czy po to, by pokazać się przed znajomymi jakimś fagasem który może mieć każdą. pzdr

Gość gość
Bardzo chętnie, dokładnie takiego szukam, ale cóż - siłą rzeczy nie jest łatwo poznać kogoś kto nigdzie nie wychodzi i nie ma żadnych znajomych.

Gość gość
Tak, nie przeszkadza mi to zupełnie.

Gość gość
Dziwne pytanie. Najczęściej jak facet ma sporo kumpli, to i tak ich traci na rzecz związku. Dostaje szlaban na wszystkie wyjścia.

Gość gość
zwiazalabym sie z nim ale wazne aby mial penisa przynajmniej 17 cm i byl bez napletka:)

Gość gość
do dzifki która załozyła temat : jesteś tępa dzida

Gość gość
Tak. Sama jestem samotniczką i taki facet bardzo by mi odpowiadał :)

Gość gość
od 7 lat jestem z takim facetem :D

Gość gość
jestem facetem i ten temat to czesciowo prowokacja, chcialbym zobaczyc jakie beda odpowiedzi, jestem takim samotnym ponad 30 letnim facetem i z checia bym zwiazal sie z podobna dziewczyna autor tematu

Gość gość
Tez jestem od lat z takim facetem.

Gość gość
jak sie poznaliscie i kto wyszedl z inicjatywa?

Gość gość
Niedźwiedź uciekaj z stąd

Gość gość
Sama taka jestem i jeśli mam powodzenie, to przeważnie tylko wśród takich. Wolałabym jednak kogoś żywszego ode mnie, cobyśmy ze sobą z nudów nie pomarli :) i spławiam zaloty takich panów. No chyba, żeby się trafił jakiś wyjątkowo przystojny, bo w tej grupie raczej takich mało.

Gość LIMPO
Myślę, że wiele kobiet o spokojnym temperamencie chciałoby się z Tobą związać, tylko pewnie nie ma okazji, bo gdzie Cię spotkają?

Gość gość
Pewnie, poswiecalby mi wtedy caly swoj czas :) Tyle, ze to nie mozliwe nie miec znajomych. Chyba ze pracuje w domu przy komputerze, nie ma rodziny, badz ta rodzina mieszka daleko. Rozumim nie miec przyjaciol, bo znalezc przyjaciela to sztuka, ale znajomych...

Gość gość
Mieszkam za granica i mam tu takze rodzenstwo ktore ma wlasne zycie. Znajomych mam tylko z pracy, ale takich slabych. Moj telefon wogle nie dzwoni. Choc byly czasy kiedy dzwonil czesciej. A gdzie spotkac dziewczyne o spokojnym temperamencie? Biblioteka, muzeum ... ;-)

Gość gość
......

Gość gość
ja mam takiego męża i jestem bardzo zadowolona, ma może 2 kolegów z pracy i koniec. nie gustuję w facetach którzy są duszą towarzystwa, mają rzeszę fanek które za nim piszczą, dają sobie buzi , typowy bawidamek i czaruś. Byłam ostatnio na imprezie i facet pił brudzia z koleżankami z pracy soczyście przyklejając się do ich ust. U mnie w związku takie coś jest nierealne, nie wyobrażam sobie żeby mój mąż tak się zachowywał natomiast żona tamtego przywykła do tego , akceptuje i wybacza mu wiele.

Gość gość
Poznaliśmy się jakieś 13 lat temu u wspólnych znajomych. Od razu wpadł mi w oko. Czarne włosy, śniada cera, brązowe oczy ehh ;) Wysylalam sygnały, ale bez rezultatów. Odpuściłam... Od znajomych dowiedziałam się zevwyjechal do Szwecji i tam układa sobie życie. Po 6 latach spotkaliśmy się ponownie (przyjechał na urlop do Polski).Zupełnie przypadkiem. Dużo rozmawialiśmy, aż w pewnym momencie postanowiliśmy ze spróbujemy być razem. Po miesiącu stwierdziłam ze to nie dla mnie. Ze nie dam rady być z takim człowiekiem. Nie chodzi tu tylko o bycie samotnikiem. Chodziło o masę innych rzeczy. Postanowiłam ze dam mu szansę.... Ma kilku znajomych, nawet 1 przyjaciela. Często zapraszają go na męskie imprezy, bilard itd. Za każdym razem odmawia bo twierdzi ze woli zostać w domu. Ostatni raz do pubu wyszedł w lipcu ha ha. Obecnie mieszkam w Szwecji. Jesteśmy ze sobą 7 lat. Kocham go najbardziej na świecie. Zaakceptowałam jego "cechy szczególne ". W naszym związku najważniejsza jest akceptacja 2osoby. (zaraz po miłości);)

Gość gość
Zapomniałam dodać że obecnie mamy po 31(ja) i 34 (on) lat.

Gość gość
......