Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Często śni mi się mój...

Polecane posty

Gość gość

Mam mały problem. Ok. 4 razy w ciągu tygodnia śni mi się mój... kuzyn. Nie pisać mi tu, że jestem w nim zakochana, czy coś, bo to nie prawda. Opowiem wam moje relacje z nim... On mieszka ok. 18 km. od mojego domu. Kiedyś przyjeżdżał często do swoich dziadków i zawsze się spotykaliśmy. Gadaliśmy i wg. Świetnie się bawiliśmy. Przyjeżdżał ok. raz na trzy miesiące. Byliśmy ze sobą bardzo blisko. Byliśmy mega podobni. Niestety od 2 lat nie spotkaliśmy się ani razu. Nie znam powodu. Jest on starszy ode mnie o 3 lata. Od ok. miesiąca ciągle miewam z nim sny! Zawsze jesteśmy bardzo dobrymi przyjaciółmi. Czasami śni mi się, że PRZED CZYMŚ MNIE BRONI. Przed czymś ZŁYM. Ciągle jesteśmy blisko siebie. A teraz wracamy do reala. Moje przyjaciółki wiedzą jakie miałam relacje z nim. Mówią mi ciągle, abym pojechała do niego czy coś. Żebyśmy się pogodzili. Ale ja ciągle mówię "NIE". A co do snów. To już jest nienormalne! To mnie męczy! Budzę się i jestem zmęczona. :P To mnie już DOBIJA! Nie piszcie tylko, że mam sobie wejść na znaczenia snów, bo szukałam i nie ma raczej takiego tematu typu: "Ciągle śni mi się mój kuzyn." Jak myślicie co oznacza ten sen? Pzdr. Dziękuję z góry za komentarze. :)

Gość gość
To ja! Zapomniałam dopisac, że NIE byliśmy ze sobą skłóceni. Ostatnie spotkanie, czyli 2 lata temu wyglądało tak jak zawsze!