Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Problem

Polecane posty

Gość gość

Witam, mam problem. Ostatnia miesiaczke mialam 10.11.2014 i mialam okres regularnie. Staralismy sie z mezem o drugie dziecko. Nooo i raczej wyszlo, okres mi sie spoznial i zrobialam w odstepach dwudniowych sobie testy ciazowe -wyszly pozytywnie. Poszlam 08.01.2015 do lekarza ale niestety do innego (bo moj co chodzilam w pierwszej ciazy juz nie przyjmuje nowych pacjenotw od nowego roku) i ten stwierdzil przy badaniu usg ze wynika ze to 6 tydzien a nie 9 wedlug obliczen i ze serce nie bije. Bede robila w przyszlym tygodniu badanie Bhcg i dopiero wizyta 26 stycznia u lekarza ponowna (ale wcisnal mnie do mojego starego lekarza).Powiedzial ze jak mnie brzuch bd bolec albo bede miala krwawienie to do szpitala mam isc od razu, ale ani mnie brzuch nie boli tylko non stop spiaca jestem, wymiotywac mi sie chce i chodze siku.Jak myslicie dziewczyny?? Wiadomo ze musze poczekac na nastepne usg i wyniki badania, ale czy mialabym takie objawy gdyby sie okazalo poronienie??

Gość gość
beta jedna jutro, druga po 48 godzinach i po przyroście będzie wiadomo czy ciąża się rozwija