Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

do Pan w ciazy.

Polecane posty

Gość gość
Aa no bo przecież piwa nie piją tylko w Polsce.

Gość gość
Boze swiety dziecko! Opanuj sie. Jakie Wy macie teraz lektury w tym gimnazjum, ze masz taka wyobraznie!? To jest prowo na poziomie 13-latki, ktora przeraza macierzynstwo. Nie martw sie tak bardzo. Pamietaj o prezerwatywach drogie dziecko to zdazysz nacieszyc sie swoimi winkami, piwkami i papieroskami zanim DOROSNIESZ do macierzynstwa. W przeciwnym razie moze byc Ci ciezko w wieku 16 lat z malenkim, skrzydzonym przez Ciebie dzieckiem w obliczu jakze ogromnego problemu jakim jest zakup paczki fajek za 25 zl czy 5 butelek winiacza z Biedronki.

Gość gość
03.39 Nie ma we Francji biedronek idiotko. Tępe jesteście,że aż boli. Typowe polki porąbane na punkcie swojej ciąży.

Gość gość
a ty typowa francuzko czego szukasz na polskim forum???

Gość gość
Oj to biedna jestes bardzo. Skoro WE FRANCJI nie ma biedronek to gdzie biedna gimbaza kupuje wino!? Napisz mi koniecznie. Ja taka swiatowa nie jestem. Mieszkam w ciemnogrodzie i (o zgrozo!) w ciazy mam czelnosc myslec o dziecku :(

Gość gość
Jak dużo zrycie

Gość gość
20.17 Tu u nas nie ma czegos takiego jak jabol i gimbaza.takie smieci macie w Polsce. A normalne wino kupisz w każdym sklepie

Gość gość
Ty na pewno doskonale wiesz gdzie wino kupic. Jak na patologie przystalo. Stan glebokiego uzaleznienia.

Gość gość
Ja jestem w 22 tc i nie pije bo nie mam w zwyczaju . Zreszta taki prowadze tryp zycia ze nie ma w nim miejsca na alkohol. Nie pale , kawy nie pije w ogóle czasami capuccino z magnezem . A jem bulki z serem i szynka , jajecznice, i w porównaniu do was ja jem dwa razy więcej i dopiero przytylam 4 kg dodam ze w 16 tyg schudlam tylko 2 kg z powodu mdlosci.

Gość gość
Tryb sorry

Gość gość
"To od razu idzcie sobie na łąke i tam urodźcie i karmijcie i bądzcie jak ta trzoda chlewna."" Nie KARMIJCIE tylko KARMCIE, prostaczko. Karmienie piersią jest naturalne. Zarówno człowiek jak i krowa to SSAK (mam.nadzieję, że wiesz co to) więc logiczne, że karmienie piersią jest naturalne a skoro dla ciebie kp to bycie trzodą to nigdy, ale to nigdy nie powinnas się rozmnozyc bo nie daj boże, dziecko odziedziczy skłonności do głupoty po tobie. I mów sobie co chcesz- picie alko w ciąży jest przejawem nieodpowiedzialności a nie nowoczesności i wyzwolenia. Nikt nie każe poświęcać wszystkiego dla dziecka, zakładać wora pokutnego i zostać na okres ciąży ascetą, ale udowodniono, że alkohol ma negatywny wpływ na rozwój dziecka i ryzykowaniem jego zdrowia dla wina, bo "taka jestem wyzwolona a ciąża to nie choroba", jest największą głupotą na świecie.

Gość gość
00.04 Ja nie należe do trzody chlewnej,tak jak Ty. Kobiety poza Polską są kobietami a nie ssakami! Godności troche! Pierś to część ciała,a nie krowie wymiono. Ale co tam,wy w pl macie nic,a ja mam świadczeń państwowych więcej niż normalna wypłata plus darmowe mleko i kupony na jedzenie w słoiczkach dla malucha. Także Wam współczuje

Gość gość
o lampke wina sie kloca lub male piwko, tak, kafe to szmata........same idealne, naprawde rzygac sie chce na te dewoty, zapladniane tez sa przez gazik :/

Gość gość
05.59 Dokładnie. Odzywają sie nawiedzone mamuśki! Jak ja takich porąbanych bab nie znosze. Myślą,że są super,bo karmią piersią jak krowy. Poprostu nie stać ich chyba na mleko. A polska to taki kraj,który niestety nie płaci im za mleko,więc sie teraz wyżywają na forum

Gość gość
Ty masz jakis problem z tym, ze nie karmisz chyba. Moje dziecko jest na mm ale nie czuje potrzeby anonimowego wyzywania kobiet kp. W Twoim przypadku kp i tak nie mialoby sensu. Matka alkoholiczka nie ma zbyt wartosciowego pokarmu ;)