Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tozi

Moja dziewczyna nie jest dziewica i mam kilka pytan.

Polecane posty

Gość Tozi

Witam. Znalazlem sie w takiej oto sytuacji. Mam 22 lata. Raz w zyciu uprawialem seks analny. Moja dziewczyna 20 lat uprawiala seks ( normalny ) 2 razy z jednym facetem. Bardzo ja kocham i Ona mnie tez bardzo kocha. Temat o tym kto co robil, padl z jej strony. Jak mi powiedziala, to troszke mnie zabolalo, ale dlatego, ze caly czas kreowala we mnie mysl, ze ma dystans do seksu a tu wychodzi, ze jednak nie. I teraz zrodzily mi sie pytania. Nie myslalem za duzo o tym do poki nie przeszlismy rozmowy... otoz, co sadzicie o blonie dziewiczej. Czy to ma wplyw na jakosc i przyejmnosc seksu za pierwszym razem ? Czy w ogole odgrywa az tak istotna role ? Czy to cos zlego, ze uprawiala juz seks wczesniej ? Bedzie to mialo wplyw podczas seksu miedzy nami ? Albo ogolnie jakies dziwne rzeczy moga sie dziac w przyszlosci z tego powodu ? ( zaznacze, ze jeszcze tego nie robilismy ) ... Czasem o tym mysle, nie wiem co o tym wszystkim sadzic. Ogolnie mysle, ze pogodzilem sie z tym faktem i chce z nia byc, ale tez potrzebuje kogos z kim moglbym o tym porozmawiac, lub uslyszec co o tym sadzicie . Mam nie raz wrazenie, ze moja dziewczyna strasznie zadrecza sie tym faktem, czasem mnie przeprasza, uwaza, ze nie jest wystarczajaco dobra dla mnie, ze zawiodla mnie itd. ale bardzo mnie kocha i chce ze mna byc. Czasem tak pisze, ze czuje sie jakby mnie zdradzila, a przeciez nie znala mnie wczesniej, a z zeszlym partnerem byla wiele lat, lecz ja zostawil, mocno to przezyla. Ogolnie ma dosc ciezka przeszlosc, ale ja ja akceptuje ale boli mnie, ze cierpi. Chce aby byla szczesliwa. Powiedzcie mi co o tym sadzicie, albo moze jakos wasza historia jest zblizona do mojego przypadku ?

Gość gość
Zatem obydwoje uprawialiście seks, tylko w inne dziurki więc w czym problem?

Gość gość
nie ma wplywu na jakość

Gość gość
A nawet jeśli to co? Tylko pierwszy raz byś czuł tę błonę. A i tak pewnie byś nic nie zaczaił bo nie masz porównania. Facet, spójrz na siebie i zastanów się czy w ogóle poradziłbyś sobie z dziewicą i jej błoną? Wątpię.

Gość gość
no sorry chłopie ale ona z nim była kilka lat i tylko 2 razy coś tu śmierdzi

To ma znaczenie o tyle, że teraz jej nie będzie bolało, ot i wszystko.

Gość gość
a ty anala, pewnie z facetem? jesteś odrażający.

Gość Tozi
No tak mi powiedziala, ze tylko 2 razy. I nie chidzi oto, ze mi cos przeszkadza, pytam z czystej ciekawosci i z checi rozmowy z kims o tym. Tylko co zrobic by moja dziewczyna tak sie nie krytykowala, aby zrozumiala, ze nie przeszkadza mi w niej nic

Gość gość
Przeleć ją ze 3 razy to na pewno przestanie się krytyować :classic_cool:

Gość gość
Obydwoje nie jesteście zbyt normalni. Więc gratuluję - dobraliście się idealnie. 🖐️