Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sprytny Człek

Kobiety z badoo i fotki nigdy nie odpisują...

Polecane posty

Gość Baron

No i właśnie one wybierają takich ziemniaków z zakolami i januszowymi nosami, zamiast przyzwoitego faceta. Dlatego pytam: czemu wolicie brzydali niż ładnych? Bo mają więcej kasy?

Gość Baron
Dnia 8.07.2019 o 19:22, Arystoteles napisał:

to jest ku.rwa ta niesprawiedliowsc , one nie znaja w ogole takiego pojecia jak samotnosc, celibat, nuda... bo im wszystko SAMO przychodzi

Dlatego właśnie trzeba wyjść przed szereg i poznawać kobiety na żywo, bo w internecie są do nich kolejki napaleńców. Popatrz: na żywo prawie nikt do nich nie zagaduje, bo każdy się boi. Ty jak ja zagadasz na dworze, to już jesteś daleko przed konkurencją. Nagle stajesz się dla laski numerem jeden, a te wszystkie 50 facetów z internetu spada w siną dal 🙂 Kiedy idziesz do sklepu na zakupy? Wtedy gdy jest tam tłum ludzi i ogromne kolejki? Bo dzisiaj go otworzyli? Czy za kilka dni/tygodni, jak już tłumów nie będzie?

Gość Madziia
7 minut temu, Gość Baron napisał:

No i właśnie one wybierają takich ziemniaków z zakolami i januszowymi nosami, zamiast przyzwoitego faceta. Dlatego pytam: czemu wolicie brzydali niż ładnych? Bo mają więcej kasy?

Bo są bardziej męscy niż chude jak patyki bibery itp. ?

2 godziny temu, Gość Baron napisał:

Dlatego właśnie trzeba wyjść przed szereg i poznawać kobiety na żywo, bo w internecie są do nich kolejki napaleńców. Popatrz: na żywo prawie nikt do nich nie zagaduje, bo każdy się boi. Ty jak ja zagadasz na dworze, to już jesteś daleko przed konkurencją. Nagle stajesz się dla laski numerem jeden, a te wszystkie 50 facetów z internetu spada w siną dal 🙂 Kiedy idziesz do sklepu na zakupy? Wtedy gdy jest tam tłum ludzi i ogromne kolejki? Bo dzisiaj go otworzyli? Czy za kilka dni/tygodni, jak już tłumów nie będzie?

tylko, ze w realu to laski robią selekcje na podstawie wyglądu i od razu odpadasz jak sie panience nie spodobasz, i pozamiatane ;) przez neta to chociaz mozesz cos pobajerzyc..., z tym ze nie ma sie jak do nich prawie dostac wsrod 100 wiadomosci w przeciagu paru dni , jednym slowem, wyyy3bane na nie.. ja sie nie bede uganial za nimi i tyle

2 godziny temu, Gość Madziia napisał:

biber to chyba dopakowal obecnie i do tego ma tatuaze a to kręci sporą czesc kobiet, wiec kiepskie porownanie ;)  juz pomijam fakt, ze akurat on to ma mnostwo kasy a wtedy sam w sobie wyglad schodzi na dalszą czesc, tak naprawde jak ktos ma mnostwo kasy to wyglad sie w ogole nie liczy, wystarczy spojrzec na kilku milardierów, brzydkie grubasy po 60tce, a r0chaja piekne 20letnie modelki ;) 

Gość kamieni qpa
23 godziny temu, Gość Madziia napisał:

Najpierw mówicie, że faceci to brzydkie kartofle, a teraz że tacy bylejacy są bardziej "męscy". No to zdecydujcie się w końcu.

21 godzin temu, Arystoteles napisał:

tylko, ze w realu to laski robią selekcje na podstawie wyglądu i od razu odpadasz jak sie panience nie spodobasz, i pozamiatane 😉 przez neta to chociaz mozesz cos pobajerzyc..., z tym ze nie ma sie jak do nich prawie dostac wsrod 100 wiadomosci w przeciagu paru dni , jednym slowem, wyyy3bane na nie.. ja sie nie bede uganial za nimi i tyle

A to ona nie musi się tobie spodobać? Co to za stawianie księżniczki na piedestale?? Faceci mają wyprane mózgi myśląc, że wszystko ma być dostosowane do kobiety. Jej się ma wszystko podobać, jej humory i zachcianki są najważniejsze itd. Co za błędne myślenie. Tak jak koleżanka wyżej napisała: jeśli facet jest brzydki, to kobieta może go pokochać za to, że jest bardziej męski od innych. A ty jak zwykle masz wymówkę na poznawanie kobiet w realu. Przyznaj przed samymm sobą: boisz się ich na żywo! I potem się dziwisz, że kobiety mają ciebie za niepewnetgo siebie? Bo nie potrafisz na żywo z nimi porozmawiać? W internecie to każdy taki odważny 🙂

Może macie kiepskie opisy, nie potraficie sklecić poprawnie zdania, ani napisać niczego sensownego o sobie no i te legendy o tym, jak bardzo jesteście przystojni mogą być mocno przesadzone. Założyciel tematu jest niski, a to też zniechęca niektóre dziewczyny.

Gość ...
49 minut temu, Gość kamieni qpa napisał:

A to ona nie musi się tobie spodobać? Co to za stawianie księżniczki na piedestale?? Faceci mają wyprane mózgi myśląc, że wszystko ma być dostosowane do kobiety. Jej się ma wszystko podobać, jej humory i zachcianki są najważniejsze itd. Co za błędne myślenie. Tak jak koleżanka wyżej napisała: jeśli facet jest brzydki, to kobieta może go pokochać za to, że jest bardziej męski od innych. A ty jak zwykle masz wymówkę na poznawanie kobiet w realu. Przyznaj przed samymm sobą: boisz się ich na żywo! I potem się dziwisz, że kobiety mają ciebie za niepewnetgo siebie? Bo nie potrafisz na żywo z nimi porozmawiać? W internecie to każdy taki odważny 🙂

Ja tam potrafię na żywo rozmawiać z dziewczynami. Problem w tym, że żadna nie chce ze mną rozmawiać... Brzydki nie jestem, raczej przeciętny, ale to nic nie zmienia.

A zagaduję też te brzydsze.

Gość ada
Dnia ‎18‎.‎07‎.‎2019 o 14:17, Gość Madziia napisał:

Bo są bardziej męscy niż chude jak patyki

Brzuchacze z okrągłą twarzą są faktycznie bardziej męscy

Gość Ona
Dnia 29.06.2019 o 22:50, Gość Onsam napisał:

Dzisiaj usunalem badoo. Zostala mi sympatia, pisza do mnie brzydkie, myslac, ze mi wszystko jedno. Opis mam ekstra, najlepszy jaki mialem, ze kobiety same piszą.

Nie bądź bezczelny. Sam jesteś brzydki, nie udalo ci sie w życiu kompletnie nic. Nie dorobiłes sie niczego, nie masz pasji ani ambicji a będziesz tutaj obrażal kobiety za wygląd, którego de facto sobie nie wybieraly? Mam nadzieję ze przyjdzie ci zdychac w samotności bo na miłość nie zaslugujesz. Tfu pluje na takich śmieci 

Gość Adam

Dziwne. Kiedyś na Fotka pl. zrobiłem fake-konto ze zdjęciami jakiegoś przecietnie wyglądającego kolesia. Taki troche misiowaty brodacz z pucułowatą gębą. Średnio co druga mi jakoś odpisywała. Jednej wciskałem kit że niby Tirem jeżdżę, do tego jakieś pitu pitu jak to dojrzały mężczyzna powinien sie zachowywać. Laska sama chciała sie umawiać. Wręcz jęczała że zaraz jej ucieknę i już się nigdy nie odezwę co zresztą zrobiłem. Troche kaca moralnego mam po tym. 

Reasumując. Jesli prawie żadna laska wam nie odpisuje to jesteście zwyczajnie brzydcy a nie przeciętni.