Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kowalczyk skompromitowała Polske, obciach na caly swiat

Polecane posty

Gość gość

jak sie jest słabym to sie w zawodach nie startuje a nie szpanuje po wiesniacku Marit zawsze sie tej zasady trzyma i dzis jest królową :)

Gość gość
Obciach to chyba ty masz na imię.

Gość gość
I dobrze tak k****e, podrywaczce żonatych mężczyzn 🖐️ Lubiłam ją kiedyś, ale jak się dowiedziałam, że jest zwykłą szmatą to przestałam. :) Żeby nie było nie usprawiedliwiam tego typa, bo on też jest chooyem, ale gardze ludźmi, którzy się wpieerdalayą w cudze związki. Mam nadzieje, że jej kariera niebawem się zakończy. :classic_cool:

Gość gość
Justyna to nie sportowiec, Justyna to celebryta. Zajęła się reklamami, na treningi zabrakło czasu.

Gość gość
Masz dużo racji ale mimo wszystko wiesz niewiele.Mam rozeznanie w takich tematach i o kondycji i możliwościach takich sportowców wiem znacznie więcej od nich samych i ich trenerów ale każdy jest mądry i trudno takim cokolwiek wyperswadować.Kowalczyk i tak ma więcej szczęścia jak rozumu bo gdyby ten bieg odbył się 2 mies.wstecz to żaden lekarz by już nie był jej potrzebny.Ona w naturze ma taki chamski upór że tylko wywalenie do góry kołami może pokazać jej właściwe miejsce w realu ten typ tak ma.Trzeba pamiętać że człowiek jego organizm ma swoje granice i nie wystarczy po trupach gnać przed siebie tu się zgadzam.Ale zawsze jest jakieś tajemnicze ale na które płytko myślący leją ciepłym moczem ale do czasu!