Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marika9191

Sprzęt rtv agd za parę złotych do wygrania ;)

Polecane posty

Gość Elizkas
Moja mama wygrała na tej stronie prostownice więc również polecam :>

Gość Mareczekxd
Całkiem spoko strona chyba się skuszę

Gość Gwiazdeczkawerka
Pierwszy raz tą stronę widzę też zobaczę czy mi dopisze szczęście :p

Gość Martins912
Obym tylko wygrał coś :D

Gość Petitka93
Chciałabym tak odkurzacz za 5 zł hehehe ;)

Gość Elmirada
Po co Ci odkurzacz i tak sprzątać nie będziesz? :D

Gość Kasada84
Jej tż będzie odkurzał :D

Gość Pawciosawcio
Facet nie jest od odkurzania!!!

Gość Kroweczka213
Zobaczysz jak Ci powie nie ma odkurzania to i nie ma seksu będzie sprzątał jak p******y :D

Gość gość
Sama sobie podpijesz k***o topik! To jest oszukaństwo nie wchodzić!!!!

Gość Marcin Włodarek
Czy ja wiem działa jak inne tego typu portale idzie coś wygrać

Gość Mikołaj Z
Wygląda na normalny portal a laska pewnie promuje bo ma z tego coś ja też myślę że strona jest ok... Jak wiadomo szczęście trzeba mieć.

Gość gość
To są aukcje inne niż wszystkie! Tutaj po zakupieniu kredytów (jakżeby inaczej, kasę wpłacasz z góry) licytujesz się z botami - w związku z tym zawsze zostaniesz przelicytowany i teraz uwaga, jest to nowość! Tracisz kredyty nawet gdy nie wygrałeś! Czegoś tak perfidnego nie wymyśliłby nawet ciul od pobieraczka. POLECAM! :D

Gość Konradusek
Yhymm ciekawe ze boty bo za10groszy.pl też mówią że boty a wygrałem takie same spiski jak o WTC czy Lotku że ustawiaja losowanie same teorie spiskowe...

Gość MieczysławZbig
No k***a pomyślcie muszą zarobić aby ktoś coś wygrał więc nikt nie sprzeda drogie sprzętu za parę złotych ale idzie wygrać

Gość Piszka
Tak samo mówili o portalu za10groszy.pl a wszędzie ten portal reklamują nawet tv oszustów by reklamowali co wy jaracie :D

MieczysławZbig - trzeba wygrać bo inaczej przepadają kredyty, tak? Jeśli więc trafi się jakiś frajer który korzysta z tanichaukcji, licytuje do końca z botami by nie stracić pieniędzy, proste. Końcem końców grubo przepłaca za sprzęt który kupiłby taniej np. w sklepie nie dla idiotów. ;) To czy dostanie zakupiony towar to już inna kwestia, jeszcze nikt tego nie sprawdził.:classic_cool: za10groszy - Cypr tanieaukcje - zgaduje, Zjednoczone Emiraty Arabskie? :D

Gość gość
Na youtubie są filmiki, w których ludzie wypowiadają się, że sprzęt z za10groszy faktycznie dociera. Co do licytacji to taki system po prostu ;)

Gość mayja
Trzeba go po prostu rozgryźć i opracować swój własny system licytacji , wówczas się wygrywa i to całkiem fajne rzeczy.

Gość gość
Właśnie chyba najbardziej rzetelnymi opiniami są te z youtuba, na których ludzi naprawdę w filmikach pokazują, że wygrali aukcję na za10groszy

Gość baron pancerny
@Piszka 2015.01.11 Tak samo mówili o portalu za10groszy.pl a wszędzie ten portal reklamują nawet tv oszustów by reklamowali co wy jaracie x Dokladnie. To jedna osoba zaklada temat i sobie odpisuje pod roznymi nickami aby tylko zachecic jak najwiecej naiwniakow :D Gdyby ktos naprawde tam cos wygral to by siedzial cicho i gral dalej bez konkurencji podbijajacej cene :D

Gość gość
Namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ona

Gość szerlok
no ja właśnie sporo czytałam o tym portalu za10groszy.pl no i napotkałąm sporo pozytywnych opinii więc zamierzam sama zaćżąc licytować, skoro wylicyować naprawdę cenne produkty za niewielkie pieniądze.

Jej jak ona wciąga, ja spędzam tyle czasu na tych licytacjach, ze już mąż zaczyna na mnie burczeć, ale za to ile fajnych rzeczy wygrałam :)

Gość grymałka
czyli jednak warto licytować, bo się opłaca, jełśi naprawdę można wylicytować coś za przysłowiowe grosze to dlaczego nie korzystać, trzeba bo takie okazje nie mogą przechodzić koło nosa.

Gość gość
No tak tylko trzeba pamiętać, że można też na nich starcić kasę bo nie ma zusku bez ryzyka ;) chyba wszyscy o tym wiemy, ale z tego co wiem to najbardziej za10gr ludzie polecają

Gość gość
Polecają i nie polecają :) Nie polecają chyba zwyczajnie Ci, którym się nie udało wygrać aukcji i starcili kasę, a polecają Ci, którym się udało coś wylicytować