Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

moj byly maz chce wrocic

Polecane posty

Gość gość

Jestesmy 2 lata po rozwodzie, mamy 5-letnie dziecko, maz odszedl, bo stwierdzil, ze sie zakochal i nic na to nie poradzi!?!bardzo to przezylam, bylam bliska depresji, ale podnioslam sie, niedawno poznalam kogos, spotykamy sie od 2 miesiecy.dzis moj byly maz byl u corki, i ni z tego ni z owego zapytal mnie, czy istnieje mozliwosc, zebysmy jeszcze kiedykolwiek byli razem, odpowiedzialam, ze nie, ale teraz nachodza mnie watpliwosci, czy dla dobra dziecka nie dac sobie jeszcze jednej szansy?nie wiem sama co czuje do meza, zlosc, nienawisc, jednak jakis sentyment pozostal

Gość gość
Chyba oszalałaś. Dla dobra dziecka nie wracaj do niego! Córka jest przecież przyzwyczajona do tego jak jest teraz. Chyba nie chcesz jej fundowac koszmaru, bo co z tego że się zejdziecie, skoro on pewnie znów się zakocha i odejdzie.

Gość gość
własnie dla dobra dziecka nie wracaj, znajdzie nowa pania to znowu oleje dziecko i Ciebie

Gość gość
No wlasnie takie odpowiedzi sa mi teraz potrzebne

Gość gość
Powinnaś dać szansę. W końcu to Twój mąż, małżeństwo to przede wszystkim wybaczanie. A i dziecko będzie'szczęśliwe :)

Gość gość
A jak znow nie wyjdzie?nie chodzi mi o siebie, tylko o dziecko