Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onazdradzona

Kocham go i nienawidzę...

Polecane posty

Gość onazdradzona

Nie chcę go obok siebie ale nie wyobrażam sobie życia bez niego...

Gość gość
i tak juz zostanie

Gość onazdradzona
Czemu taka smutna prognoza?

Gość gość
Bo życie bez miłości zabija duszę. Skoro onazdradzona tzn., że dokonał zdrady nie kochając. Ona go kocha i ma prawo nienawidzić za to co zrobił.

Gość onazdradzona
On kochał, teraz nie kocha. Nie potrafiłam docenić. Teraz to straciłam.

Gość gość
Zostałaś zdradzona i przypisujesz sobie winę? Kobieto gdyby kochał nigdy, ale to nigdy bez względu na Twoje postępowanie nie zdradził by.

Gość gość
on cię zdradził i ty jeszcze o nim myślisz? k****arz miał w d***e twoje uczucie,dla niego nic nie znaczysz facet jeśli kocha,to nie zdradzi,choćby był nawet w towarzystwie uroczych kobiet -kocha-nie zdradza

Gość gość
Przecież tu nie ma słowa o zdradzie a te juz jęczą moralizatorki

Gość gość
Autorko,nie masz chyba godności,on pokazał ci,że nie jesteś ważna dla niego.Byłaś tylko do rooochania.Wybacz,ale taka prawda.

Gość gość
Nie rozumiem.Nie zdradził,więc co takiego strasznego zrobił?Nie chce być z tobą? Napisz nam,o co chodzi.Chyba jestes pełnoletnia.

Gość gość
Przecież tu nie ma słowa o zdradzie a te juz jęczą moralizatorki "" masz nick -ona zdradzona więc nie zgrywaj głupka,że nie ma mowy o zdradzie

Gość gość
Autorka nie pisze o sobie.To prowo na które dostała odpowiedz.

Gość gość
To jest bzdura, że facet jak kocha to nie zdradzi. Jak jest na etapie zakochania to może i owszem, ale jak jest pare lat po ślubie to może zdradzić mimo miłości, potem żałuje i kocha dalej ale zdarza sie.

Gość gość
....i tak już zostanie bo onazdradzona nie chce nic w swoim życiu zmieniać. To wcale nie jest smutna prognoza tylko wygodna dla onazdradzona.

Gość gość
wygodna..ale nie wyobraża sobie życia bez niego... pieprzysz jak potłuczona,nic dziwnego ,że odwidziało się facetowi

Gość gość
gość dziś To jest bzdura, że facet jak kocha to nie zdradzi. Jak jest na etapie zakochania to może i owszem, ale jak jest pare lat po ślubie to może zdradzić mimo miłości, potem żałuje i kocha dalej ale zdarza sie. Nie prawda, tak gdzie jest miłość nigdy nie ma zdrad. A takie gadanie o którym piszesz to jest mydlenie oczu naiwnej kobiecie.

Gość gość
gość dziś wygodna..ale nie wyobraża sobie życia bez niego... pieprzysz jak potłuczona,nic dziwnego ,że odwidziało się facetowi A widzisz że ruszam doopą? Zobaczyłaś też ,że faceta już przy niej nie ma?

Gość gość
widzę,że c**a cię swędzi

Gość gość
Czy ty w ogóle jesteś facetem? :D Nie wydaje mi sie. I doświadczenia też nie masz raczej. Zdanie 'jak jest miłość to nie ma zdrady' wygląda jak żywcem wycięte z książki dla naiwnych kobiet. Po latach związku zaczynasz widzieć, że kochasz daną osobę, a nie jej ciało. Zauważasz, że ciała innych kobiet są inne, kuszące. Skoro i tak kochasz żone i chcesz z nią spędzić reszte życia to co zmieni godzina albo dwie z kimś do kogo nic nie czujesz? Może taka okazja już nigdy sie nie zdarzy? Nikt sie i tak nie dowie to nic sie nie stanie... Taak, zdradzić jest bardzo łatwo nawet jak kochasz partnerke.

Gość gość
gościu z 23:03 Tak jestem prawdziwym facetem z jajami. A Ty widać jesteś słabym człowiekiem i to pod każdym względem skoro przekładasz dwu godzinne przyjemności nad wartości moralne swojego małżeństwa. I nie chce mi się z Tobą gadać ani zniżać się do Twojego poziomu.

Gość gość
nie wiesz co jest miłość facet jak kocha żonę to nie umoczy

Gość gość
Haha to dobre :D Wartości moralne? Zero doświadczenia, miałem racje :D

Gość gość
Skoro i tak kochasz żone i chcesz z nią spędzić reszte życia to co zmieni godzina albo dwie z kimś do kogo nic nie czujesz? Może taka okazja już nigdy sie nie zdarzy? Nikt sie i tak nie dowie to nic sie nie stanie... Taak, zdradzić jest bardzo łatwo nawet jak kochasz partnerke. czy jesteś prostytutką? nie wybieram się na d****i

Gość gość
a dupsko myjesz?

Gość onazdradzona
Czemu człowiek docenia dopiero gdy straci? Ja żyłam w iluzji,że pewne rzeczy nigdy się nie zmienią. Los nauczył mnie, że nic nie trwa wiecznie. A o uczucie trzeba dbać... Głupia ja

Gość onazdradzona
Jeszcze gdyby to był tylko seks, uciecha cielesna. Ale on się zakochał. To jest najbardziej przykre. Czemu tak zrobił? Bo czuł się niekochany...

Gość gość
a dlaczego nie dotarło do ciebie,ze gdyby kochal,nie odkochałby się to ty żyłaś i zyjesz w iluzji,ze on był zakochany odnoszę wrażenie,że to był żonaty kochanek,który zmądrzał- albo żona odkryła wasze k***wstwo to teraz widzisz,jak to jest odbijac komuś męża,nie wyrządzaj innym krzywdy,

Gość gość
KAZDY KURWIARZ PORZUCA ZUZYTA SZMATE

Gość gość
pilnuj swojego męża,bo i jego możesz stracić