Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy mogę zostawić 7tygodniowego psa samego?

Polecane posty

Gość gość

Idę do pracy jutro, i nie wiem czy mogę zostawić psa samego w domu. Ma dopiero 7tygodni a ja się boję ze coś mu się stanie chociaż będzie w takim kojcu aby nie napsocil. Bardzo bym chciała zostać z nim ale za późno abym mogła prosić o wolne w pracy :/

Gość gość
Przygotuj sie na skargi sasiadkw, pies moze wyc przez caly dzien.. I lepiej tez wszystko pochowaj po moze pogrysc...Najlepiej zostawic mu pare zabawek dla pieskow...

Gość gość
Jaka rasa jaki kojec ? Hmm cEgo sie boisz daj mu wode i jedzonko jak nie ma juz mamusi obok i poloz gdzies szmate bo ci zasra chate , mam yorka ona od malego zostawala sama czesto a spala ze mna rozrabiala ale dopiero po 2 mies ..

Gość gość
Maltanczyk. Duży kojec gdzie może sobie biegać. Mam specjalna mate do sikania i wgl. A sąsiedzi nic nie słyszą bo mamy dom jakieś 200m od wszystkich domów.

Gość gość
Nic się psince nie stanie, tyko przewody pod napięciem pochowaj, aby nie gryzł, choć taki maluch nie powinien raczej psocić aż tak bardzo, ale strzeżonego.... Zostaw mu wodę i jedzenie, a jak masz dobrego sąsiada, to możesz poprosić o zajrzenie do psiaka.

Gość gość
weż na krowi łańcuch to bydle uwiąż

Gość gość
nic mu nie bedzie :)

Gość gość
Pies to nie dziecko, poradzi sobie, tylko o wodzie nie zapomnij i jak ktoś wyżej napisał, przewody pochowaj, bo z prądem nie ma żartów.