Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak zaplanowac plec dziecka chce chlopca

Polecane posty

Gość gość

jw macie jakies sprawdzone metody kiedy, i w jakiej pozycji itd ja chce chlopca bo dziewczynke mam, moze mama ktora urodzila chlopca moze cos doradzic

Ja wiem To wszystko zależy od mężczyzna Córka rodzi się, gdy ojciec posuwa matkę bardzo szybko i brutalnie. Chłopca ma się wtedy, kiedy seks jest delikatny.

Gość gość
23:35 - już dawno takich pierdół nie czytałam

Gość gość
bzdura mam corke z delikatnego seksu

Gość wifigdańsk
nie,Migotka wlasnie ze odwrotnie. zeby miec syna trzeba najpierw pookladac się wzajemnie poduchami z gęsiego pierza, potem kazdy musi się obrócic wokół wlasnej osi 12 razy,plunąc przez lewe ramię 3 razy,złapac się za guzik i odpukac w niemalowane i mozna zabierac się do roboty a syn bedzie murowany:)

Gość gość
bzdura z tego jw wychodza blizniaki

Gość gość
Ponoc chinski kalendarz planowania plci ma 80-90% skutecznosci, poszukaj w necie i sprawdz czy Ci sie sprawdzilo z corką. Jesli tak to wg niego celuj w chłopca:)

Gość gość
mi sie sprawdzil ten chinski kalendarz :)

Gość gośćwikiiin
Ja jeszcze nie wiem czy mi sie sprawdzil bo ide na polowkowe we wtorek wtedy sie dowiem jaka plec. A z kalendarza wyszlo ze to dziewczynka

Ja planowałam dziewczynkę i będę mieć dziewczynkę, wiem od 13 tygodnia potwierdzone w 17 :-) Z chłopakiem jest trudniej to na bank, musisz dokładnie wiedzieć kiedy masz owulacje, wiec testy owulacyjne na bank, znajomość siebie śluzu szyjki i najlepiej badanie temperatury przez chociaż! jeden cykl od początku :-) Musisz celować w sam szczyt owulacji ale czy to da gwarant? Wystarczy, ze się przesunie ciut owu i może być różnie poza tym znam też dziewczynki ze środka cyklu ;-)