Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

po co jej to?!

Polecane posty

Gość gość

Blagam o pomoc nie wiem co myslec jestem z moja dziewczyna 2 lata ona ma 18 a ja koncze za 3 miesiące. Bylem dzis u niej w domu i poszedlem do lazienki a tam żel czy tam jakas pasta do usuwania wlosow z miejsc intymnych... Nie uprawialiśmy jeszcze seksu wiec po co jej taki żel? Byl do polowy zużyty... To na pewno jej bo ona mieszka tylko z tata i swoje rzeczy trzyma na oddzielnej półce. Po co mialaby sie tam golić skoro seksu nie bylo i przez najblizszy czas nie planujemy? Czy to moze byc zdrada? :(

Gość gość
żeby jej włosy na du/pie nie śmierdziały sikami i krwią

Gość gość
po co? dla samej siebie, bo nie lubi mieć tam włosów teraz mnóstwo kobiet goli się tam, czy depiluje bez względu na to, czy z kimś sypiają, czy nie wyluzuj :D

Gość gość
No i co, to jak nie uprawia seksu to ma chodzić zarośnięta? Poza tym nigdy nie wiadomo kiedy się będziecie seksić, więc gotowym trzeba być... przelizałbyś ją chociaż od czasu do czasu, niech dziewczyna coś ma z tego życia.

Gość gość
Ale po co golić nie rozumiem tego :( czyli przesadzam?

Gość gość
Jeju! Jest taka moda. Mody nie da się zrozumieć, tak się podoba i już. Poza tym, powiem ci, że ja sam jako facet, nie lubię mieć włosów na mosznie :D I nie jestem homoseksualistą. Co prawda nie chce mi się tego za często depilować, ale faktycznie nie lubię, tych włosów. Dziewczyna, jeśli nie lubi, to tym bardziej będzie się depilowała, bo one bardziej lubią te wszystkie zabawy higieniczno kosmetyczne. Być może ona sobie już kombinuje, że będzie z tobą coś robić i się przygotowuje? :D Wyluzuj :D

Gość gość
głupek was podpuszcza a te mu tłumaczą

Gość gość
Nikt nikogo nie podpuszcza, ja w tych sprawach jestem zielony wiec pytam

Gość gość
To że ty nie uprawiasz seksu, nie znaczy że ona też :P

Gość gość
2/10 zenujace