Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego jesteśmy grubi?

Polecane posty

Gość gość
Produkty bez glutenu są drogie ale do czasu aż nie wyprą tych z glutenem. To kwestia czasu. Odżywiaj się zdrowiej i ogranicz gluten. Polub naszą stronę na fb. Lidlglutenfree

Gość gość
bo nie cwiczysz bo d**y Ci sie ruszyc nei chce tylko zagladasz na jakies oszukane strony!!

Gość gośćhashi
Ja jestem gruba bo mam hashimoto do 37 roku zycia wazylam 48 kg bylam lekka drobna zwinna , rower, basen sepacery , podruze , zyc nie umierac. I co? Skonczylo sie :( zaczelo sie zmeczenie apatia , ciagle spanie , wyciaganie wlosow garsciami z glowy , i waga w gore i w gore , wielki bebzun , twarz jak ksiezyc w pelni , sterczace resztki wlosow , depresja , niechec wychodzenia z domu , stres ktory z czasem zaczal powodowac dusznosc zycie stalo sie koszmarem W tej chwili waze 56 kg i nie czuje sie z tym dobrze i wiem ze na tym nie stanie

Gość gośćhashi
Podroze sorki

Gość gość
hashi ojacie spasłaś się jak świnia

Gość gośćhashi
to jest narazie 8 kg ktore odczuwam bardzo mocno , szczegolnie na twarzy i brzuchu , dla kogos kto zawsze byl przy kosci to nic dla mnie gdzie zawsze jak wial wiatr to maz mi kazal cegly do kieszeni wkladac ( tak zartobliwie) to jest ogromny balast i ta swiadomosc ze na tych 56 sie nie skonczy mnie dobija

Gość agoga
a dlaczego przy hasimoto nie można uprawiac sportu?????