asiałeczka 0 Napisano Styczeń 12, 2015 Hej. :) Wczoraj poprosiłam mamę żeby zadzwoniła do przychodni i żeby umowila mnie na wizytę do gina. (dodam ze to będzie moja pierwsza wizyta). Mama wypytala troche czy cos sie dzieje (chodzilo o ciaze) ale zapewnilam ja ze to tylko po to żeby iść sie zbadać czy wszystko jest w porządku. Powiedziała, ze jak tam będę to mam poprosić o tabletki. W październiku będę miała 18 lat. Jestem z chlopakiem juz od ponad roku a wspolzyjemy ze sobą od 3 miesięcy. Przy wizycie u gina chciałabym żeby lekarz przepisał mi tabletki antykoncepcyjne, ale nie wiem czy to będzie możliwe skoro jeszcze nie jestem pełnoletnia. Bardzo kocham mamę i chciałabym jej powiedziec ale troche sie wstydzę, mimo tego ze juz cos sugerowala. Pomóżcie :(. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 12, 2015 Powiedz matce wprost, że wypinasz się od kwartału swojemu chłopakowi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
asiałeczka 0 Napisano Styczeń 12, 2015 Jednak prosilabym o bardziej dojrzale komentarze. Ale dzieki za wypowiedz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 12, 2015 Po prostu powiedz mamie ze od jakiegoś czasu wspolzyjesz z chlopakiem i chcesz tabletki, żeby to sie nie skonczylo wpadka :) na pewno zrozumie, skoro sama zasugerowala tabletki.. To normalne, kazdy na jakism etapie zaczyna życie seksualne, twoja mama te kiedyś zaczela Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 12, 2015 a po co jej o tym mówić? pewnie się domyśla, skoro zaproponowała tabletki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 12, 2015 Mama domyslała się ze już dajesz duopy i zaproponowała tabletki aby nie być młodą babcią Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 12, 2015 Mama powinna cię poczęstować swoimi tabletkami. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
asiałeczka 0 Napisano Styczeń 12, 2015 Nie d******py. Troche szacunku cholera.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 12, 2015 mamo bzykam się Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 13, 2015 Pogadaj z mamą na temat bzykania.Może wskaże ci nowe techniki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 13, 2015 Powiedz normalnie do mamy.Ona wie jakie uczucia daje bzykanie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 15, 2015 Lekarz Ci spokojnie przepisze tabsy ;) Mamie nie musisz nic mówić ;) Lepiej zapobiegać niż leczyć ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 15, 2015 nie trzeba miec 18 lat zeby dostac tabletki. A wiecie ze od dzisiajw sumie od wczoraj mozna nabyc w aptece tabletki wczesnoporonne bez recepty?;D i po co komu zabezpieczenie;p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 15, 2015 Tylko się bzykać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach