Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nieznajomy922

zachowanie dziewczyny

Polecane posty

Witam mam 22 lata jestem z dziewczyna 5 miesiecy i w sylwestra był mój pierwszy raz a jej nie i jest problem zapytałem sie grzecznie czy by chciała jeszcz raz ale po tygodniu sie spytałem kochać zgodziła sie ale na drugi dzień napisala przepraszam ale nie mam ani ochoty ani humoru się dziś kochać wybacz dobrze rozumie to każdy tak może mieć Ale i też próbowałęm po 2 miesiacach zwiazku i zaczeło się do dziś ciagle ma jakieś wymówki ze ma okres ze nie ma ochoty itd a co najlepsze piszemy o wszystkim o sexe gadamy o nim Najlepsze jesto ze jak jestesmy u niej to robi mi smaki pozwala mi sie dotykac wchodzi ona na mnie maca ja ja no wszystko ale kochac sie nie chce prosze o pomoc Przepraszam że tak sie rozpisałem : ))))

Gość gość
Zapytaj wprost, bo najwyraźniej cię zwodzi. Mnie kiedyś taka zwodziła ponad pół roku, zero seksu to ją zostawiłem.

Gość gość
Ee no nie przesadzaj, od sylwestra minęło 12 dni a wyłączając jakieś 4-5 dni kiedy nie mogła tego robić,bo miała okres to wychodzi 8 dni bez seksu.

Myśle że szczera rozmowa załatwi sprawę tylko musisz zrobić to bardzo delikatnie zapytaj co się dzieje czy ma jakiś problem,czy jest coś o czym powinieneś wiedzieć dlaczego unika seksu z Tobą .

Gość gośćnieznajomy922
Dziekuje za rady