Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego po porodzie wywalają ze szpitala już po 2 dniach?

Polecane posty

Gość gość
Ja po porodzie wstac nie moglam bo tak slaba bylam. Z pol dnia sie podnosilam zeby do lazienki sie udac. Jak juz siadlam to padalam ilekroc chcialam wstac. Pielegniarki nic mi nawet do picia nie przyniosly choc prosilam. Okazalo sie ze mialam big anemie. Potem jak juz dalam rade to tak mnie krocze bolalo jak jasna cholera. W sumie to bol porodowy nie byl dla mnie tak strasznny jak to ciete krocze.. ani siedziec ani lezec. Najlepiej stac w bezruchu ale tak dlugo sie nie da. Dzieckiem saama sie musialam zajmowac. Przyszla polozna i powiedziala porsze przewi ac dziecko. Pytam sie jak bo tego nie robilam a ona oczy na mnie i mowi bez przesady dziecka pani nie przewijala? Nosz kur.... co za jelop. No i sama przewinela w ekspresowym tepie. Dobrze ze byla taka babka na sali ktora mi pomogla. Z karmieniem bylo podobnie. Nic nie pomogly. Przystawialam jak umialam a dziecko nie moglo zassac wiec poloza wymyslila ze mam niewystajace brodawki i musze kapturkow uzywac. Po cbolere.teraz nak czytam to gdy dziecko sie dobrE przystawi to ono i tak da rade. Przez to karmilam bardzo krotko.

Gość gość
Ja po porodzie wstac nie moglam bo tak slaba bylam. Z pol dnia sie podnosilam zeby do lazienki sie udac. Jak juz siadlam to padalam ilekroc chcialam wstac. Pielegniarki nic mi nawet do picia nie przyniosly choc prosilam. Okazalo sie ze mialam big anemie. Potem jak juz dalam rade to tak mnie krocze bolalo jak jasna cholera. W sumie to bol porodowy nie byl dla mnie tak strasznny jak to ciete krocze.. ani siedziec ani lezec. Najlepiej stac w bezruchu ale tak dlugo sie nie da. Dzieckiem saama sie musialam zajmowac. Przyszla polozna i powiedziala porsze przewi ac dziecko. Pytam sie jak bo tego nie robilam a ona oczy na mnie i mowi bez przesady dziecka pani nie przewijala? Nosz kur.... co za jelop. No i sama przewinela w ekspresowym tepie. Dobrze ze byla taka babka na sali ktora mi pomogla. Z karmieniem bylo podobnie. Nic nie pomogly. Przystawialam jak umialam a dziecko nie moglo zassac wiec poloza wymyslila ze mam niewystajace brodawki i musze kapturkow uzywac. Po cbolere.teraz nak czytam to gdy dziecko sie dobrE przystawi to ono i tak da rade. Przez to karmilam bardzo krotko.

Gość gość
Ja się nie mogłam doczekać kiedy wyjdę , a byłam 2 doby , chociaż bez pomocy męża i starszej córy byłoby ciężko

Gość gość
ja po cesarce musiałam leżeć w szpitalu 5 dni, a po 2 już się modliłam, żeby mnie w końcu do domu wypisali.

Gość Arielkaaaaaaaaaaaaa
Ja po cc bylam 5 dni z tego 2 dni ryczalam jak wól bo chcialam juz iść do domu . Hormony mi dały mi nieźle popalić + tęsknota za domem.

Gość kasia66
Już po pierwszym dniu w szpitalu będziesz miała dość ;)

Gość katarzyna22
Ja po CC lezalam 4 doby na szczęście córka nie miała żółtaczki

Gość Daliowa
Autorko a ty myślisz, że w szpitalu będą ci się dzieckiem zajmować? Szpital to hotel z pełną obsługą? A gdzie ojciec dziecka?

Gość gość
Ja cv miałam w piątek po południu. W poniedziałek o 11 dostałam wypis.

Gość gość
Już trzy godziny po porodzie sn byłam na nogach pod prysznicem w szpitalu ze względu na żółtaczkę dziecka musiałam zostać 4 dni! To był koszmar sama zajmujesz się dzieckiem nikt ci nie pomaga w nocy jeśli nie karmisz piersią łazisz z dzieciaczkiem po korytarzu po butle z mlekiem ciągnie się noc strasznie a twój mąż śpi wtedy smacznie w domu na trzecią dobę byłam tak wymęczona że dostałam depresji poporodowej miałam dość macierzyństwa zanim ze szpitala wyszłam. Myślę że uratowały mnie świeta wielkanocne bo mi dziecko wypchali do domu z żółtaczką w wielki piątek ale i tak byłam przeszczęśliwa że wychodzę z tego więzienia

Gość gość
Autorko ale w szpitalu nikt ci nie pomoże. Tak bedziesz musiała sama zajmować sie dzieckiem .