Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ania881

Torebki skórzane ...

Polecane posty

Gość Ania881

Witam, ostatnio widziałam piękne torebki ze skóry na slontorbalski Tylko te ceny... Sądzicie że warto wydać za http://www.slontorbalski.pl/torba-slon-by-marcelina-shopper-bag-p-13254.html lub za http://www.slontorbalski.pl/torba-slon-by-marcelina-cross-body-bag-p-13228.html tyle pieniędzy? Nigdy nie miałam torebki z naturlanej skóry więc nie wiem jak z ich trwałością. Przy okazji proszę o podpowiedź którą byście wybrały.

Gość Selena_G
Brakuje sensownych sklepów z galanterią imho. Ale idzie czasami trafić na coś ciekawego. Mnie na przykład bardzo się podoba torebka z logo TMC (stąd zamówiona - www.torebki-skorzane.pl ). Solidna skóra, to się po prostu widzi, że ten materiał będzie trwał

Gość Selena_G
Brakuje sensownych sklepów z galanterią imho. Ale idzie czasami trafić na coś ciekawego. Mnie na przykład bardzo się podoba torebka z logo TMC (stąd zamówiona - www.torebki-skorzane.pl ). Solidna skóra, to się po prostu widzi, że ten materiał będzie trwał

Gość gość
Nr. 1, ale przeraza mnie brak zamka. Torebka ze skóry to inwestycja na lata. W swojej szafie mam torebkę za 600 zł.marka wojas. Trochę dużo, ale jest warta swojej ceny. Kilka razy w roku zabezpieczam ja specjalnym olejkiem i nadal wygląda jak nowa.

Gość mulli
Szczerze powiedziawszy nie podobają mi się niestety te torebki. ja preferuję też duże i praktyczne torebki, które można zabrać ze sobą wszędzie, ale zdecydowanie w innym kroju. Jeśli chodzi o miejsce gdzie kupuję to internet wyposażył mnie w całkiem sporą kolekcję fajnych toreb :)

Gość gość
mulli, skąd bierzesz te torebki? rozglądam się właśnie za jakimś fajnym sklepem :)

Gość mulli
torby torebki 24 - tam taką znalazłam