Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Zaczarowana_Inaczej

Chcę znów mieć dziecko a on nie

Polecane posty

Witajcie, Jestem tu po raz pierwszy i bardzo zwlekałam aby zarejestrować się. Chodzi o to że mam 2 synów w wieku 6 i 7 lat. Mój mąż nie jest biologicznym ojcem moich dzieci ( ich ojciec nie żyję). Fakt że nie jest biologicznym tatą tak naprawdę nie ma znaczenia gdyż dzieci traktują go jak ojca i on też nigdy nie dał im odczuć że jest inaczej. Kocha ich i wychowuje w sposób cudowny. Problem jest taki iż bardzo bym chciała być w ciąży. Chce, pragnę jak nigdy wcześniej mieć jeszcze jedno dziecko. Tu nie chodzi o to aby mój obecny mąż był biologicznym ojcem. Po prostu mój instynkt macierzyński od ponad 7 miesięcy nie daje mi spokoju. Niby to nie jest problem ale mój mąż uważa inaczej. Nie chce mieć dziecka. Jego argumentem jest fakt iż jak on to mówi : Mam już dwóch cudownych synów". Ja uważam że to chodzi o to że jest mu po prostu tak wygodniej. Jest przyzwyczajony do tego że chłopcy są samodzielni i nie potrzebują tyle uwagi co noworodek. Boje się że nie będę miała dziecka tylko dlatego że mu tak wygodniej. Co robić :( Jak z nim rozmawiać :( POMOCY !!!

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować